Erkunt Traktör Yetkilileri Ankara'da Buluştu

Erkunt Traktör Yetkilileri Ankara'da Buluştu

Erkunt Traktör yetkilileri, Ankara Meyra Palace Otel’de “21. Erkunt Traktör Yetkili Satıcı Toplantısı”nda buluştu. Toplantı ile ilgili olarak Erkunt Traktör Genel Müdür Yardımcısı Tolga Saylan, “Biz bu toplantılar sayesinde büyük bir aile olduğumuzu tekra

 

ZAFER DENİZ – HABERVAKTİM

 

“Çiftçinin Gücü Olma” hedefiyle bu yılki çalışmalarına hız kazandıran Erkunt Traktör yetkilileri, Ankara Meyra Palace Otel’de “21. Erkunt Traktör Yetkili Satıcı Toplantısı”nda bir araya geldi.

Erkunt Traktör, büyük değişim yılı olarak belirlediği 2015’te yaptığı reklamlar, logo değişimi, Türkiye’nin ilk özel üretim traktörü olan Siyah Haşmet 110 Lüks’ün lansmanı ve yeni model Servet 85E+’nın piyasaya çıkarılması gibi çalışmalarıyla adından söz ettirdi.

Bu gelişmelerin ardından 2015 yılının ilk 7 ayının değerlendirilmesi, kalan dönem için satış hedeflerinin ve il pazar paylarının görüşülmesi amacıyla Ankara’da tüm gün süren yoğun bir toplantı maratonu gerçekleştirildi.

 

ÇİFTÇİLERİ BİLGİLENDİRME KONULARINDA EĞİTİCİ KONUŞMALAR YAPILDI

Türkiye’nin farklı noktalarında hizmet veren 103 yetkili satıcı ve bölge müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ülke ekonomisinin son durumunun traktör pazarına etkisi ve çiftçinin bu gelişmelerden nasıl etkilendiği konularına da değinildi.  

Çiftçinin talep ve önerilerine kulak vermeyi ilke edinen Erkunt Traktör, pazarın yeni model ihtiyaçlarını daha iyi anlamak için bayilerden gelen önerileri not aldı. Ayrıca toplantıda hizmet kalitesinin artırılması için, çiftçi ile daha etkili iletişim kurma ve doğru traktör kullanımı için çiftçileri bilgilendirme konularında eğitici konuşmalar yapıldı.

 

‘BU TOPLANTILAR SAYESİNDE BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUMUZU TEKRAR HATIRLIYORUZ’

Toplantı ile ilgili olarak Erkunt Traktör Genel Müdür Yardımcısı Tolga Saylan, düşüncelerini şöyle ifade etti: “Düzenli şekilde bayilerimiz ve servislerimizle yaptığımız bu tür toplantıların tek amacı güncel sorunları çözüme kavuşturmak değil elbette. Biz bu toplantılar sayesinde büyük bir aile olduğumuzu tekrar hatırlıyoruz. Sorunlarımızı ve sevinçlerimizi paylaştıkça, Türkiye çiftçisine daha iyi hizmet sağlamanın temellerini atıyor ve yeni sezon öncesi daha yüksek motivasyona sahip oluyoruz.”

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.