Etimesgut Belediyesinden tam teşekküllü hayvan hastanesi

Etimesgut Belediyesinden tam teşekküllü hayvan hastanesi

Etimesgut Belediyesi'ne ait hayvan hastanesinin açılmasının ardından gazetemize konuşan Veteriner Hekim Şeymanur Gültekin, “Tam teşekküllü hastanemiz 7 gün 24 saat açık olduğu için vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet sağlayabiliyoruz” dedi.

Etimesgut Belediyesi'ne ait hayvan hastanesinin açılmasının ardından hastanede görevli Veteriner Hekim Şeymanur Gültekin, gazetemize açıklamalarda bulundu. Gültekin, “Hastane, röntgen, ultrason, endoskopi, EKG gibi cihazlarla donatılmış olup, kedi ve köpekler için ayrı tedavi alanları imkanı sunuyor” dedi. Hastaneye ulaşımın kolay olduğunu belirten Gültekin, acil müdahaleler için 7 gün 24 saat açık olduğunu ifade etti. Gültekin, “Hastanemiz konum olarak ulaşılması kolay bir yerde bulunuyor. 7 gün 24 saat açık olmasıyla birlikte teknik donanımının çok iyi olması acil hastalara en kısa sürede müdahale edebilmemizi sağlıyor” şeklinde konuştu.

dadd.jpg

TAM TEŞEKKÜLLÜ

Veteriner Hekim Şeymanur Gültekin, kedi ve köpeklerin tedavi alanlarının ayrı yapıldığını belirterek tedavi aşamasında son teknoloji cihazların kullanıldığını söyledi. Gültekin, “Hayvan hastanesi içerisinde röntgen, ultrason, endoskopi, EKG gibi son teknoloji tıbbi cihazlar yer alıyor. İki tam donanımlı ameliyathane ile dört muayenehanenin yanında iki infüzyon odası, acil kliniği, yoğun bakım ünitesi, aşı ünitesi ve iki adet de operasyon salonu bulunuyor. Tam teşekküllü hastanemizde kedi ve köpek tedavi bölümleri ayrı ayrı planlandı” şeklinde konuştu.

dadaddd.jpg

ULAŞIMI KOLAY

Etimesgut Belediyesine ait hayvan hastanesinin ulaşımının oldukça kolay olduğunu belirten Veteriner Hekim Şeymanur Gültekin, “Hastanemizin ulaşımı oldukça kolay. Toplu taşımaya da çok yakın bir konumda. Sincan ve Etimesgut’un birleşiminde bulunuyor. Otopark sorunumuz da bulunmuyor. 100 araç kapasiteli otoparkımız da bulunuyor. Vatandaşlarımız rahatlıkla gelip hizmetimizden yararlanabilir” dedi.

vet-hek.jpg

SOKAK HAYVANLARI DA TEDAVİ EDİLECEK

Etimesgut Belediyesine ait hayvan hastanesinde görev yapan Veteriner Hekim Şeymanur Gültekin, hastaneye acil olarak gelen sokak hayvanlarına da müdahale edileceğini söyledi. Gültekin, “Acil müdahaleye ihtiyacı olan sokak hayvanlarına da hastanemizde müdahale edilecek. Tedavi için hastanemize gelen sokak hayvanı iyileştikten sonra Etimesgut Belediyesine ait hayvan barınağına giderek hayatını daha iyi şartlar altında devam ettirecek” diye konuştu.

hhh.jpg

7/24 HİZMET VERİYOR

Alanında uzman veteriner hekimlerin görev yaptığı hayvan hastanesi, vatandaşlara cerrahi, dahiliye, ortopedi, doğum ve jinekoloji kadrosu ile 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Hastane kadrosunda 10 veteriner hekim, 5 veteriner sağlık teknikeri ve 10 yardımcı personel görev yapıyor. Şeymanur Gültekin, “Her türlü teknik donanımımızın olması ile birlikte 7 gün 24 saat hizmet vererek acil hastalarımıza en doğru ve hızlı müdahaleyi yapabiliyoruz” açıklamasında bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.