Etimesgut iftar çadırlarında hergün binlerce vatandaşa yemek veriliyor

Etimesgut iftar çadırlarında hergün binlerce vatandaşa yemek veriliyor

Etimesgut Belediyesi bu Ramazan ayında da sosyal yardımlarını artırdı. Enver Demirel yönetimindeki Belediye, koli dağıtımlarının yanı sıra ilçe sınırları içinde 4 ayrı noktada iftar çadırı kurdu. Çadırlarda hergün binlerce vatandaşa yemek veriliyor.

Etimesgut Belediyesi, başkan Enver Demirel önderliğinde Ramazan ayındaki özel çalışmalarına devam ediyor. Ramazan ayı başlamadan hemen önce alınan kararla ilçe merkezine dört adet iftar çadırı kurma kararı alan Etimesgut Belediyesi, iftar organizasyonlarının yanı sıra toplumun maddi ve manevi ihtiyaçlarının giderilmesi için de kollarını sıvadı. Belediye bünyesindeki sosyal yardım merkezi aracılığı ile Ramazan kolisi, giyim, gıda ve aşevi yardımında bulunan Etimesgut Belediyesi, Ramazan Bayramı’na günler kala vatandaşlarının yüzünü güldürmeye çalışıyor.

etimesgut-1.jpg

İLÇEDEKİ DÖRT NOKTADA ÇADIR KURULDU

Ramazan ayının ortasına gelinirken, Etimesgut Belediyesi tarafından ilçe merkezinde kurulan dört adet çadırda binlerce kişi iftarını yaptı. Başkan Demirel, Ramazan ayından hemen önce yaptığı açıklamada “İftar çadırlarımızda hemşerilerimizle birlikte iftarlarımızı yapacağız. İftarını evinde yapmak isteyen hemşehrilerimizin de iftarlıklarını yine çadırlarımızda vereceğiz” dedi.

etimesgut-2-001.jpg

ETİMESGUT BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI NOKTALARI

Belediye tarafından Etimesgut’un dört farklı noktasına iftar çadırı kuruldu. Çadırlar biner kişiden toplamda 4 bin kapasiteye sahip olurken, aynı zamanda çadırlardan yemek dağıtımı da yapıldı. Ramazan bitene kadar devam edecek bu uygulamada Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan yemeklerin vatandaşlara dağıtımı sürecek. İşte Etimesgut Belediyesi tarafından açılan iftar çadırı noktaları:

Belediye Hizmet Bina Yanı,

Atayurt Mahallesi Emekliler Konağı Yanı,

Atakent Mahallesi Atakent Tesisleri Yanı,

Türk Beyleri Kent Meydanı Yanı.

etimesgut-3.jpg

BİR AY DEĞİL HER AY DEVAM EDİYOR

Etimesgut Belediyesi’nin Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından koordine edilen yardım organizasyonları kapsamında öğrenciler , dar gelirli aileler, yoksullar, eşi vefat edenler, eşi cezaevinde olanlar ve muhtaç vatandaşların bütününe yardım edildiği belirtildi. Ramazan ayına özel 5 bin kullanıcısı bulunan Eti-Kart ile Etimesgutluların yanında olan belediye Ramazan ayına özel kartlara biner lira yatırdı.

etimesgut-5.jpg

Muhtaç vatandaşlara sadece Ramazan’da değil, yılın her ayı yardımda bulunan Etimesgut Belediyesi, binlerce koli gıda yardımında bulundu. Ramazan ayı boyunca Ramazan kolisi dağıtımına devam edecek olan belediye, öte yandan giyim yardımında da bulunuyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.