Etimesgut’a örnek müftülük binası

Etimesgut’a örnek müftülük binası

Etimesgut Belediyesi ilçeye yeni bir müftülük binası yapmaya hazırlanıyor. Ayyıldız Mahallesi'ne inşa edilecek binanın projesi hazırlandı, maketi tamamlandı. 

Enver Demirel yönetimindeki Etimesgut Belediyesi ilçeye yeni bir müftülük binası yapmaya hazırlanıyor. Ayyıldız Mahallesi'ne inşa edilecek binanın projesi hazırlandı, maketi tamamlandı. 

Başkan Demirel, Etimesgut’ta misafir ettiği Ankara’daki müftülere ilçeye kazandıracakları yeni müftülük binasıyla ilgili olarak maket üzerinden sunum yapıp, görüşlerini aldı. Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can ile 25 ilçe müftüsü yeni müftülük binası maketine tam not vererek, örnek müftülük binasının her ilçede olması gerektiğine vurgu yaptılar, Başkan Demirel’i tebrik ettiler. 

BAŞKAN DEMİREL MÜFTÜLERİ AĞIRLAMIŞTI

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, önceki gün Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can  ile birlikte 25 ilçe müftüsünü Etimesgut'ta ağırlamıştı. Toplantıya Etimesgut Kaymakamı Fut Gürel de katılmıştı. Hayli dikkat çeken bu birlikteliğin ana gündem maddesi merak konusu olmuştu. Habervaktim’in edindiği bilgilere göre, Etimesgut Belediyesi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen müftüler, Kutlu Doğum Haftası'nda yapılacak etkinliklere ilişkin görüş alışverişinde bulundular. 

SON DERECE VERİMLİ OLDU

Müftüler, etkinliklere ilişkin görüş ve önerilerini sundular. Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, çok verimli bir toplantı olduğunu belirterek kendilerini misafir ettiği için Başkan Enver Demirel’e teşekkür etti.

ETİMESGUT’A YENİ MÜFTÜLÜK BİNASI

Toplantıda Etimesgut Müftüsü Yunus Can, Etimesgut Belediyesi'nin ilçeye çok modern bir müftülük binası kazandıracağını belirterek, binanın maket projesini müftülerle paylaştı. Projeyi beğenen müftüler, örnek müftülük binasının her ilçede olması gerektiğine vurgu yaparak, Belediye Başkanı Enver Demirel'i tebrik ettiler.

DEMİREL: HER YÖNÜYLE MODERN BİR BİNA OLACAK 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yeni müftülük binasını Ayyıldız Mahallesi'ne inşa edecekleri bilgisini verirken, yeni müftülük binasının her yönüyle çok modern ve örnek bir müftülük binası olacağını kaydediyor. Çalışmalara yakında başlayarak kısa sürede tamamlayacaklarını belirten Başkan Demirel, yeni müftülük binasını hızlıca Etimesgut halkının hizmetine sunmayı planladıklarını belirtiyor.  

ETİMESGUT ATAKTA 

Etimesgut son yıllarda öne çıkan bir ilçe olarak dikkat çekiyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeye kazandırdığı dev tesisler ve hizmet binaları ile geniş park ve ışıklandırmalarıyla Başkent’te adından sıkça söz ettiriyor. Etimesgut’un özellikle yeni yerleşim alanlarından olan ve Bağlıca’ya açılan kapısı olarak gösterilen Ahi Mesut ile Elvan mahalleleri dev belediye tesisleri ve parkları ile göz dolduruyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.