Etimesgut’tan Halep’e yardım eli

Etimesgut’tan Halep’e yardım eli

Türkiye’nin dört bir yanından Suriye’de zulüm gören Haleplilere yardımlar devam ediyor. AK Parti Etimesgut İlçe teşkilatı da Halep için yapılan yardımlara katkıda bulunuyor.

Haleplilerin sıkıntılarına sessiz kalmadıklarını söyleyen AK Parti Etimesgut İlçe Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Ersin Işık, AK Parti Ankara İl Başkanlığının Halep için başlattığı yardım kampanyası kapsamında duyarlı vatandaşların yardıma devam ettiğini söyledi. Esad rejimi tarafından katledilen, aç bırakılan, işkencelere maruz kalan Suriyelilerin yanında olan Türkiye yardımlarına devam ediyor.

TÜM İMKÂNLARI HAREKETE GEÇİRİLDİ
Halep’teki insanlık dramına sessiz kalmayan Etimesgut AK Parti İlçe teşkilatı yardım için tüm imkânlarını harekete geçirmiş durumda. Etimesgut halkının duyarlı vatandaşları tarafından yapılan yardımları toplayan teşkilat gelen yardımları seçerek paketliyor. Yardımların ulaşabilmesi için yardım bir yardım kuruluşuyla anlaşan Etimesgut AK Parti İlçe teşkilatı en yakın zamanda yardımların ulaşması için harekete geçecek.    

2.gif

TÜM TEŞKİLAT HALEP İÇİN SEFERBER  
Etimesgut’ta Halep için yardım seferberliği olduğunu ve bu kapsamda duyarlı vatandaşların harekete geçtiğini aktaran Ersin Işık, “İl Başkanlığımızın talimatıyla düzenlenmiş bir kampanyayla Haleplilere yardım eli uzatıyoruz. Haleplilerin sıkıntılarına sessiz kalmak bize yakışmaz, Etimesgut’ta mahalle teşkilatlarımız, ilçe teşkilatımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla birlikte bir kampanya düzenledik. Bu kapsamda özellikle gıda maddeleri, battaniye, giyecek topluyoruz, istifledikten ve paketledikten sonra bir yardım kuruluşu vasıtasıyla Haleplilere ulaştırmayı planlıyoruz. Sosyal medya ve AK Parti ilçe teşkilatımız üzerinden kampanyayı başlattık, çeşitli yerlere afişler asmak suretiyle Etimesgut’ta duyarlı vatandaşlarımızın Halep’e dikkatini çekmeye çalışıyoruz. Yardım konusunda vatandaşlarımız çok duyarlı davranıyor, 2-3 yerde daha toplanan yardımlar var. Gören işiten herkes bu kampanyaya katılıyor, inşallah en kısa sürede yardımları ulaştıracağız” dedi.

‘KENDİ GİYEBİLECEĞİMİZ GİBİ OLANLARI SEÇİYORUZ’
Özellikle Etimesgutlu kadınların Halep’e yardım konusunda çok duyarlı olduklarını belirten AK Parti Etimesgut Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Güler Özbiçer, “Kadın kolları olarak bizde elimizden geldiği kadar başkanımızla beraber yardımları yapmaya çalışıyoruz. Sağ olsun duyarlı kadınlarımız çalışmalarımıza yardım ediyorlar, gelen eşyaları kontrol ediyoruz kendi giyebileceğimiz gibiyse ayırıyoruz. Yardımlar torba halinde geliyor biz tek tek kontrol edip Halepli kardeşlerimiz için ayırıyoruz” ifadelerini kullandı.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.