Etlik Şehir Hastanesi’nde trafik sorunu bitmiyor

Etlik Şehir Hastanesi’nde trafik sorunu bitmiyor

Eylül 2022’de kullanıma açılan Etlik Şehir Hastanesi’nde trafik sorunu bitmek bilmiyor. Bölge vatandaşları ve hastaneye gelen hasta ve hasta yakınları, hastane içinde uzun süreler trafikte beklediklerini ve ambulansların bile geçemediğini söylüyor.

Ankara’da Bilkent Şehir Hastanesi’nin ardından ikinci bir şehir hastanesi olarak hizmete açılan Etlik Şehir Hastanesi, kullanım olarak vatandaşlara pek çok kolaylık sağlasa da hasta ve hasta yakınları için trafik derdi oldu. Özellikle de son dönemlerde her gün Etlik Şehir Hastanesi’nde trafik çilesi yaşanmaya başlandı. Sosyal medyaya gelen videolarda hastaneye gelen hastaların trafikten dolayı hastaneye ulaşamaması ve uzun süreler bekledikleri ifade edildi. Ambulansların bile hastane içerisinde sıkıntı çektiği anlatılan Etlik Şehir Hastanesi’nden bir video daha geldi. Ankara Trafik Radar’da paylaşılan bir videoda yarım saattir hastane bahçesinde beklenildiği, hatta ambulansların bile siren çalmasına rağmen geçecek yer bulamadığı aktarıldı.

etlik-2-001.jpg

TRAFİKTEN KAÇANLAR HASTANEYE GİRİYOR İDDİASI

Etlik Şehir Hastanesi’nin bulunduğu alanda sabah trafiğinin yoğun olması, vatandaşların trafikten kaçmak için hastane içine girdiği iddiasını gündeme getirdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntü kısa sürede yüzlerce insan tarafından izlenirken, videonun altına da onlarca yorum geldi. Yorumların çoğunda ise bölge trafiğinden kaçmak için hastane içine girdikleri anlatıldı.

Hastanede çalıştığını vurgulayan vatandaşlardan biri Kasalar’dan dolaşmamak ve direkt olarak Varlık Mahallesi’ne geçmek isteyen araç şoförlerinin, özellikle hastane içindeki yolları tercih ettiğini belirtti. Bir başka vatandaş ise hastanede gidiş-geliş çift yön olmasından şikâyetçi olduğunu belirterek, Etlik Şehir Hastanesi’nin de Bilkent Şehir Hastanesi’nde olduğu gibi tek kapıdan, tek yönlü ulaşımının sağlanması gerektiğini ifade etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.