Fenerbahçe’de çarpıcı Ramazan detayı

Fenerbahçe’de çarpıcı Ramazan detayı

Fenerbahçe Erkek Basketbol takımında Ramazan ayına dair çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Takımın ABD’li uzun forveti Nigel Hayes-Davis’in oruç tuttuğu görüntüleri sosyal medyada gündem olurken, Nigel’in niyetli bir şekilde rekor kırması da çok konuşuldu.

Geçtiğimiz Ramazan Ayı’nda İslam alemi oruçlarını tuttuktan sonra bayramlarını kutladılar. Müslümanlar, bu mübarek ayda ibadetlerini yerine getirip, nefislerine sahip çıktılar. Ramazan Ayı’nın huzurunu ve bereketini hala üzerimizde hissettiğimiz bu günlerde Fenerbahçe Erkek Basketbol takımının yıldızlarından ABD’li Nigel Hayes-Davis’in, oruç tuttuğu görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

haber1-004.jpg

ORUCUNU HURMAYLA AÇMIŞ

Müslümanların iftarda orucunu hurma ile açtığı ve bunu sünnet olarak kabul ettiği bu davranışı, ABD’li basketçi Nigel Hayes-Davis’in de gerçekleştirdiği görüldü. Sosyal medyaya düşen videoda, iftar yapanlar arasında Tarık Biberovic ve Amine Noua’nın da olduğu görüldü.

haber2-003.jpg

NİYETLİYKEN 2 REKOR BİRDEN KIRDI

29 Mart 2024 tarihinde EuroLeague’de Fenerbahçe, Alba Berlin’i sahasında 106-68 mağlup etmişti ve bu karşılaşmada ise takımın uzun forveti Nigel Hayes-Davis, 50 sayı atarak Avrupa’da bir rekor kırmıştı. 30 gün boyunca oruç tuttuğu ifade edilen ABD’li basketçi Nigel’in bu performansı çok konuşulmuştu.

Öte yandan, 10’ar dakikalık 4 periyottan oynanan basket maçında oruçlu olarak sahaya çıkıp 50 sayı atan Nigel, kırılması güç bir rekoru daha elde etti. Nigel, Alba Berlin ile oynanan mücadelede sahada 29 dakika 56 saniye kaldı.

SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN O GÖRÜNTÜ

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.