Fenerbahçe’den ilk imza! Transfer an meselesi

Fenerbahçe’den ilk imza! Transfer an meselesi

Ara transfer dönemine hızlı giren Fenerbahçe, ocak ayının ilk takviyesini resmen kadrosuna katıyor. Sarı-lacivertlilerin Anthony Musaba transferinde tüm detaylar netleşti.

Süper Lig’de ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Fenerbahçe, beklenen hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli yönetim, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Anthony Musaba transferini bugün resmiyete dökecek.

SERBEST KALMA BEDELİ ÖDENİYOR

Fenerbahçe, Hollandalı kanat oyuncusu için Samsunspor ile yürütülen görüşmelerde sona geldi. Sarı-lacivertliler, Musaba’nın sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedelini ödeyerek transferi tamamlayacak ve oyuncuyu İstanbul’a getirecek.

BONSERVİS VE MAAŞ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Transferin mali şartları da netleşti. Fenerbahçe’nin, Anthony Musaba için Samsunspor’a 5 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Hollandalı futbolcunun yıllık 1 milyon 400 bin euro maaş alacağı ve sarı-lacivertlilerle 4,5 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade ediliyor.

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Bu sezon Samsunspor formasıyla Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi’nde toplam 21 maça çıkan Musaba, 6 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek birçok kulübün radarına girmişti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.