Fenerbahçe'ye sürpriz piyango: 10 kat kazandırabilir
Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı ancak henüz A takımda forma şansı bulamayan o yıldız isim için dikkat çeken bir teklif geldi.
Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı ancak henüz A takımda forma şansı bulamayan Mısırlı stoper Omar Fayed için Suudi Arabistan’dan dikkat çeken bir teklif geldi. Genç oyuncu, henüz sarı-lacivertli formayı giymeden takıma ciddi bir kazanç bırakabilir.
2023-2024 sezonunun başında Mısır temsilcisi Mokawloon’dan 551 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen 22 yaşındaki savunmacıya, Suudi Arabistan’ın önde gelen kulüplerinden Al-Ahli talip oldu. Hürriyet’in haberine göre Al-Ahli, Omar Fayed için Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturdu.
TEK MAÇ OYNAMADAN DEĞERİNİ KATLADI
Şu ana dek Fenerbahçe formasıyla resmi maça çıkmayan Fayed, kiralık olarak önce Novi Pazar ardından da Belçika temsilcisi Beerschot’ta forma giydi. Sarı-lacivertliler, genç oyuncu için 5-6 milyon euro arası bir bonservis talep ediyor. Bu rakam, oyuncunun transfer maliyetinin yaklaşık 10 katına denk geliyor.
SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
Fenerbahçe ile 2 yıl daha kontratı bulunan Omar Fayed'in geleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Suudi kulübüyle yapılacak görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde, genç oyuncu Türkiye kariyerine başlamadan sona ermiş olacak.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.