'Fg' Mağdurlarından İlginç Öneri

'Fg' Mağdurlarından İlginç Öneri

Terörist başı Fethullah Gülen'i çağrıştırdığı gerekçesiyle 'FG' harf grubundaki plakalarını değiştirmek için araç sahiplerinin cebinden 238 TL çıkıyor. 'FG' mağdurları ise işlem ücreti konusunda kendilerine ayrıcalık tanınmasını istiyor.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in adı ve soyadını çağrıştırdığı gerekçesiyle 'FG' harf grubundaki  plakalarını değiştirmek üzere emniyete başvurular devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğünce, 81 ilin emniyet müdürlüklerine gönderilen genelge doğrultusunda 'FG' harf grubu plaka istemeyen araç sahiplerine "sıra esasına göre" başka harf gruplarındaki plakalar veriliyor.

FETÖ HER YÖNÜYLE ZARAR

Terörist başı Fethullah Gülen'i çağrıştıran plakalı araçlara sahip olmak istemeyen sürücülere, plaka değişimi ise belli bir ücrete mal oluyor. 'FG' harf grubundaki plakasını değiştirmek için Emniyet müdürlüğünün kapısını çalan araç sahibinin cebinden 190 TL çıkıyor. Yeni plakasına kavuşan sürücü, plaka baskı parasına ise 48 TL ödüyor. 'FG' mağduru vatandaşın bu işlemden zararı ise 238 TL oluyor. Vatandaşın bu işlemler için harcadığı zaman ve ulaşım ücretlerini de hesaba katarsak araç sahibinin 250 liradan fazla bir zararı oluyor.
'FG' MAĞDURLARINDAN ÖNERİ
Geçtiğimiz günlerde 'FG' harf grubundaki aracının plakasını değiştiren konu hakkında gazetemize açıklama yapan ancak isim vermek istemeyen bir 'FG' mağduru, "İkinci el aldığım aracımın plakası 'FG' idi. Aracı aldığımda plakayı değiştirmek istemedim. Ancak FETÖ'nün ismini anımsattığı için plakamı değiştirme kararı aldım. Bu konuda da bildiğiniz üzere Emniyet Genel Müdürlüğünce açıklama yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Emniyete giderek 'FG'den kurtuldum. Bu bize biraz pahalıya mal oldu ama değer. Bu konuda 'FG' mağdurlarına ayrıcalık tanısalar çok daha iyi olur" dedi.      

 

 

 

 

 

 

 


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.