Filiz Akın öldü mü? Filiz Akın’a ne oldu?

Filiz Akın öldü mü? Filiz Akın’a ne oldu?

Sosyal medyada gündeme gelen Filiz Akın öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Filiz Akın öldü mü? Filiz Akın’a ne oldu? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok etkisi oluşturacak bir söylenti ortaya atıldı. Yeşilçam döneminde şöhret kazanan ünlü oyuncu Filiz Akın'ın yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede yayıldı.

Arama motorlarında Filiz Akın öldü mü ve Filiz Akın'a ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Evet.. Sosyal medyada gündeme gelen Filiz Akın öldü mü ve Filiz Akın'a ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Filiz Akın öldü mü? Filiz Akın’a ne oldu? İşte cevabı:

FİLİZ AKIN ÖLDÜ MÜ?

Edinilen bilgilere göre, güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile büyük ses getiren Filiz Akın hakkındaki bu iddialar gerçeği yansıtmazken, tamamen asılsız bir söylentiden ibarettir. Filiz Akın’ın bir süredir kanser tedavisi gördüğü bilinmektedir. Birkaç gün önce sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ise bu söylemin ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Filiz Akın’ın tedavisine hala devam edilmektedir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum