Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı: Satışların düşeceğini sanmıyorum

Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı: Satışların düşeceğini sanmıyorum

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, bu yıl 300 gram Ramazan pidesinin 10 TL’den satılacağını açıkladı. Balcı fiyat değişikliğinin satışları etkileyip etkilemeyeceği hakkında ise, "Satışların düşeceğini sanmıyorum" dedi.

Federasyonu Başkanı Balcı, "Geçen seneye göre maliyetlerin tamamına gelen fiyat artışları pide de zam yapmamıza neden oldu. Fiyatlarımızı hem esnafımızı hem vatandaşımızı düşünerek güncelledik. Amacımız iki tarafında mağdur etmemek. Esnafımızı korumak adına bu artışı yapmak zorunda kaldık. Ekmek ile pide arasında makas aralığı fazla değil satışların düşeceğini sanmıyorum. Artışlarda halkımızın alım gücünü de düşünerek güncellemeler yaptık ekmek fiyatımız sabit kalıyor Ramazan pidesi ise 10 lira olarak belirledik " dedi.

ara-002.jpg

BÖLGE EKMEKSİZ KALMADI

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ayrıca federasyon olarak afet bölgesinde yaptıkları çalışmalara şöyle değindi; "Afet Bölgesin de vatandaşların ekmeksiz kalmaması için salı sabah itibariyle Türkiye'nin her yerinden ekmek ihtiyacını karşılaşmak için çalışmamızı yaparak esnafımız ile bölgeyi ekmeksiz bırakmadık. Bölge ekmeksiz kalmadı. Gaziantep'te Doğal gaz olmadığı için fırınlar faaliyet göstermiyordu. Oksijen tüpleri ile orada üretimi sağlamış olduk."

Faruk Gökyurt / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.