Fırınlar Mercek Altında

Fırınlar Mercek Altında

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında en yoğun çalışan mekanlardan olan fırınları mercek altına aldı.

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan ekmek fırınlarının temizlik durumlarını, üretime ilişkin evraklarını ve çalışanların sağlık durumlarını gösteren belgeleri ve imalathanelerini inceledi. Denetime Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı gıda denetim uzmanları  katıldı.

''HER AŞAMADA TİTİZLİK ŞART''

Fırınların halk sağlığı açısından büyük önem arz eden gıda imalathaneleri olduğunu vurgulayan Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Onaycı “Ekmek ve diğer unlu mamuller soframızda ağırlığı olan gıdalar… Bu nedenle üretimden servise kadar her aşamasının titizlikle yapılması gerekiyor. Ekiplerimizin rutin denetimlerinin yanı sıra bu tür özel denetimlerle kalitenin üst düzeyde olmasını sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla denetimlerin devam edeceğini söyleyen Süleyman Onaycı,  vatandaşların karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 24 saat hizmet veren 507 00 50 numaralı Alo Zabıta Hattı’na ve [email protected]  adresine bildirebileceklerini de sözlerine ekledi. AHMET ERDEM/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.