Fotoğrafçıların TERCİHİ 'HAMAMÖNÜ'

Fotoğrafçıların TERCİHİ 'HAMAMÖNÜ'

Başkent’in tarih kokan semti Hamamönü, bu yıl da fotoğrafçıların ve yeni evlenen çiftlerin favori mekânı oldu.Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte Hamamönü sokakları hareketlenmeye başladı.

 BÜTÜN ÇİFTLERE TAVSİYE EDERİZ

Düğün albümleri için Hamamönü'nü tercih eden Emre ve Zeynep Yılmaz çifti, bölgede güzel bir atmosfer olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Hamamönü'nde düğün fotoğrafı çektirmeyi çok önceden karar almıştı. Ankara'nın merkezide böylesine tarihi bir yapının bulunması bütün vatandaşlar için büyük bir avantaj. Bizde en mutlu günümüzü burada ölümsüzleştirmek istedik. Gerçekten çok güzel bir tarihi dokusu var buranın. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Burada çektirdiğimiz fotoğraflar bizim için güzel bir anı olacak. Artık öyle ki fotoğrafçılara gidiyorsunuz. İlk önerdikleri mekan Hamamönü oluyor. Tercihte artık 1 numara haline geldi. Bizde bütün çiftlere burayı tavsiye ederiz." diye konuştu.

TARİHİ DOKUSU VE ARKA PLANI ZENGİN

Ankara tarihsel ve kültürel anlamda iyi fotoğrafların çekilebildiği bir şehir olduğunu anlatan fotoğrafçılar, " çiftler artık, evlendikleri gün fotoğraf çektirmek için farklı mekanları tercih etmeye başladı. Hamamönü’nün  tarihi atmosferde çekilen fotoğrafların çiftler tarafından  özel bulunuyor. Hamamönü son yıllarda oldukça sık tercih ediliyor. Tarihi dokusu ve arka planı zengin rahatlıkla sanatsal çekimler yapabiliyoruz. Tarihi ve kültürü yansıtan sokakları, eski evleriyle güzel pozlar ortaya çıkıyor." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.