Furkan Muslu kimdir, Halk tv’den Uğur Yanıkel’in vefatı sonrası ne dedi?

Furkan Muslu kimdir, Halk tv’den Uğur Yanıkel’in vefatı sonrası ne dedi?

Halk TV Youtube koordinatörü Uğur Yanıkel’in vefatı, Hiranur Vakfı olayını yeniden gündeme getirdi. Furkan Muslu adlı bir sosyal medya kullanıcısı, Yanıkel’in ölümünü, Hiranur Vakfı haberlerine bağladı. Peki Furkan Muslu kimdir, Yanıkel’le ilgili ne dedi?

Halk TV Youtube koordinatörü Uğur Yanıkel’in vefatı, Hiranur Vakfı olayını yeniden gündeme getirdi. Furkan Muslu adlı bir sosyal medya kullanıcısı, Yanıkel’in ölümünü, Hiranur Vakfı haberlerine bağladı.
Peki Furkan Muslu kimdir, Halk tv’den Uğur Yanıkel’in vefatı sonrası ne dedi?

furkan-muslu-kimdir-001.jpg

Halk TV ve Birgün gibi medya organları Muslu’nun paylaşımına “Çocuk istismarı savunucusu tarikatçı, yaşamını yitiren gazeteci Uğur Yanıkel’i hedef aldı” haberleri ile tepki gösterdi. Muslu’nun gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabını kapattığı belirtildi.

İlk Birgün gündeme getirmişti

Oysa, Hiranur Vakfı yöneticisi Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşında iken evlendirdiği haberleri ilk Birgün gazetesinde yayınlanmış, olay sonrasında tüm basında yer almıştı.

Yanıkel’in kesin ölüm nedeni otopside belli olacak

Halk TV Youtube koordinatörü Uğur Yanıkel önceki gün sabaha karşı İstanbul Beşiktaş’ta bir sokakta baygın halde bulundu. Hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Uğur Yanıkel’in kesin ölüm nedeni otopsi raporuyla belli olacak. Genç gazeteci Okmeydanı Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından memleketi Ardahan’da son yolculuğuna uğurlandı.

Furkan Muslu kimdir, İsmailağa Cemaati'nden mi?

Furkan Muslu'nun, gazetecinin vefatının ardından yaptığı bu paylaşım tartışma konusu olurken, internette Furkan Muslu kimdir, İsmailağa Cemaati'nden mi sorularını gündeme getirdi. Trabzonlu olduğu belirtilen Muslu'nun İsmailağa Cemaati ile alakası net olarak bilinmiyor. Sosyal medyadaki isminin gerçek ismi olup olmadığı da teyit edilmiş değil.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum