Emin Şen Kimdir, nereli ve kaç yaşında, İçişleri Bakanı Soylu ile ilgisi var mı? SM360 kimin?

Emin Şen Kimdir, nereli ve kaç yaşında, İçişleri Bakanı Soylu ile ilgisi var mı? SM360 kimin?

CHP'li Özgür Özel, İçişleri Bakanı Soylu'yu hedef aldı; bir takım isimler ortaya attı. Bunun üzerine Emin Şen kimdir, Emin Şen İçişleri Bakanlığı’nda ne iş yapıyor, Emin Şen hayatı ve biyografisi ne, SM360 kimin sorularına cevap aranıyor.

CHP Meclis Grup Başkenvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almayı sürdürüyor. CHP'li Özel, birkaç gün önce duyurusunu yaptığı iddialarını TBMM'de düzenlediği basın toplantısında dile getirdi. Özel, İçişleri Bakanlığı ve Bakan Süleyman Soylu ile ilgili "trol ordusu var" gibi bir takım iddialarda bulundu, bir takım isimlerden söz etti.

CHP'li Özel'in bahsettiği isimlerle ilgili internette kimdir araştırmaları yapılmaya başlandı. Bu aramalardan bazıları şöyle: Emin Şen Kimdir? Emin Şen Nereli ve kaç yaşında Emin Şen İçişleri Bakanlığı...

TGRT Haber'in aktardığı bilgilere göre, Emin Şen, 4 Ekim 2016 tarihinden itibaren bakan danışmanlığı yapmaktadır. Native Teknoloji ve sm360 şirketlerinin Emin Şen'e ait olduğu ileri sürülüyor.

BAKANLIK: MEMUR DEĞİL, BAKAN MÜŞAVİRİ GÖREVİ YOK

Bu arada İçişleri Bakanlığı'ndan anında açıklama geldi. Bakanlık, Emin Şen'in devlet memuru olmadığını, bakan müşaviri görevinin de bulunmadığını bildirdi. Açıklamada "CHP milletvekili Özgür Özel’in ismini zikrettiği Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır." denildi.

Peki Emin Şenel Kimdir?

Native Teknoloji ve sm360 şirketlerinin Emin Şen'e ait olduğu iddiası ise güncelliğini koruyor.

ÖZEL'DEN YENİ İDDİALAR

Bu arada, Bakanlığın "Emin Şen devlet memuru değil" açıklaması üzerine CHP'li Özel, bu ismin devlet memuru olduğunu söylemediğini, devlet memuru olmayanların da müşavir yapılabildiğini savundu. Özel, bu ismin halen Bakanlık Müşaviri olduğunu iddia etti.

İnternet kullanıcıları SM360 kimin SM360 şirketinin sahibi Emin Şen mi sorularının da cevabını arıyor.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in SM360 ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından şirketin sahibi kim sorusu gündem oldu. Peki SM360 şirketinin sahibi kimdir, detaylar haberimizde:

İnternette yer alan "SM360 Ajans Başkanı" sıfatlı kişinin, bahse konu Emin Şen olduğu ileri sürülüyor.

emin-sen-kimdir.jpg

Özgür Özel’in açıklamalarında adı geçen SM360 şirketinin sahibinin Emin Şen olduğu ileri sürülüyor. Açık kaynaklardan derlediğimiz bilgilere göre, sözkonusu şirkette toplamda 11 kişi çalışıyor. SM360, Topluluk yöneticileri, editörler, sosyal medya hesap yöneticileri, grafik tasarımcılar, kurgu-montaj uzmanları ve creative department´lardan oluşan bir şirket.
İstanbul, Ankara ve Antalya’da ofisi olan SM369, siyasetten medyaya, e-ticaretten eğitime kadar pek çok sektörde hizmet veriyor.

Sosyal medyada, Emin Şen'in Bakan Danışmanı olarak Aydın Valiliğini ziyaret ettiğine dair olduğu ileri sürülen bir fotoğraf yayınlandı.

emin-sen-valilik-ziyareti.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.