Galeri önüne beton bariyer

Galeri önüne beton bariyer

İrfan Baştuğ Caddesi üzerinde bulunan bir galerinin girişi, Büyükşehir Belediyesi çalışanları tarafından önceki akşam üstü beton bariyerlerle kapatıldı. Galeride bulunan araçlar içeride kaldı.

Otonomi'ye taşınmak istemeyen şehir içindeki galericilere karşı uygulanan yaptırımlar biraz daha arttı. Son olarak Aydınlıkevler'deki İrfan Baştuğ Caddesi üzerinde bulunan bir galeri girişi, Büyükşehir Belediyesi çalışanları tarafından beton bariyerlerle önceki akşam üstü kapatıldı. Galeride bulunan lüks araçlar ise içeride mahsur kaldı.  

UYGULAMAYA ELEŞTİRİ
Yaşanan bu ilginç olayın ardından Ankara Oto Galericileri Derneği (ANODER) yazılı bir açıklama yaparak bu uygulamayı eleştirdi. ANODER tarafından yapılan açıklamada, "Bir süredir ANODER üyesi Ankaralı galericilere yapılan baskıların son örneği Özkan Galeri'nin girişinin tamamen beton bariyerlerle kapatılması ile yaşanmıştır. Yangın gibi bir durumun yaşanması ihtimalinde içeride yer alan araç gereç ve otomobillerin çıkmasını engelleyen bu uygulama sonucunda yaşanılacak bir olumsuzluğun faturasını ve daha önemlisi vebalini kim ödeyecektir sormak isteriz" 

BÜYÜKŞEHİR'E ÇAĞRI
"ANODER Başkan Yardımcısı da olan Özkan Şahin'in sahibi olduğu Özkan Galeri'ye yapılan bu haksız uygulamayı kınıyor; vergi veren, istihdam yaratan, devletine ve milletine bağlı, Ahilik ahlakına sahip ANODER üyesi galerici esnafına yapılan haksız uygulamalara bir son verilmesini talep ediyoruz" denildi.   

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.