Gazetemize ödül: Yılın en iyisi “Gazete İlk Sayfa” seçildi

Gazetemize ödül: Yılın en iyisi “Gazete İlk Sayfa” seçildi

Gazete İlk Sayfa, sunumunu ünlü sanatçı Uğur Arslan ve Elif Güçkıran’ın yaptığı “Beauty Of Turkey” yarışmasının finalinde ‘Yılın En İyi İnternet Yerel Haber Sitesi’ ödülüne layık görüldü. Ödülü, internet sitemiz adına muhabirimiz Bedirhan Şahin aldı.

Hılton Garden Inn Ankara Otel'de düzenlenen "Beauty Of Turkey 2024" Ödül Töreni'nde medya dünyasının başarılı isimleri bir araya geldi. Basın mensuplarının da hazır bulunduğu geceye iş insanları da yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliği organize eden Mehmet Burak Torun ve Onur Metin Şavluk’un açılış konuşmalarını yaptığı töreni ünlü sanatçı Uğur Arslan ve Elif Güçkıran sundu. Uğur Arslan, sahneye meşhur teklisi “Karagümrük Yanıyor” ile çıktı. Törende medyanın enleri ödülleri de sahiplerini buldu.

KENDİ ALANINDA EN İYİSİ SEÇİLDİ

Yılın en iyi çıkış yapan muhabirinden yılın en iyi haber sunucusuna, yılın en iyi kadın haber muhabirinden en iyi erkek haber muhabirine, yılın en iyi parlamento muhabirinden yılın en iyi programına varıncaya kadar pek çok dalda ödül verilen gecede Gazeteilksayfa.com da ödüllendirildi. Gazeteilksayfa.com, “Yılın En İyi İnternet Yerel Haber Sitesi” seçildi. Ödülü Genel Yayın Yönetmenimiz Fatih Akkaya ve Gazete İlk Sayfa adına muhabirimiz Bedirhan Şahin aldı.

Başarılı isimlerin ödüllendirildiği gece, medya ve iş dünyasından önemli isimlerin bir araya gelmesiyle de dikkat çekti. Ödül sahiplerinin teşekkür konuşmalarının ardından düzenlenen kokteyl ile tören sona erdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.