Gelin Evi son bölüm kim kazandı? Gelin Evi 14 Nisan Cuma kim birinci oldu?

Gelin Evi son bölüm kim kazandı? Gelin Evi 14 Nisan Cuma kim birinci oldu?

Gelin Evi son bölüm kim kazandı? Gelin Evi 14 Nisan Cuma kim birinci oldu? Sorularına cevap aranıyor. Gündüz kuşağının reyting rekortmeni Gelin Evi'nin bu haftaki kazanan belli oldu. Birinciyi merak eden vatandaşlar arama motorlarında Gelin Evi son bölüm

Gelin Evi son bölüm kim kazandı? Gelin Evi 14 Nisan Cuma kim birinci oldu? Sorularına cevap aranıyor. Gündüz kuşağının reyting rekortmeni Gelin Evi'nin bu haftaki kazanan belli oldu. Birinciyi merak eden vatandaşlar arama motorlarında Gelin Evi son bölüm kim kazandı? Gelin Evi 14 Nisan Cuma kim birinci oldu? sorgulamaları yapıyor. Peki Gelin Evi son bölüm kim kazandı? İşte detaylar...

Gelin Evi'nin bu haftaki yarışmacıları Munise, Gizem, Emine, Şeyda ve Buse gelinlerdi. Yarışmanın son gününde Aslı gelin yarıştı. İşte Gelin Evi Cuma günü hafta finali sonuçları:

Gelin Evi'nin bugünkü bölümünde bir kez daha gerilim yaşandı. Puanlama esnasında hırçın gelinlerden biri odayı terk edince herkes şok oldu. Yapılan puanlama esnasında ödül kazanamayacağını öğrenen Tuğçe gelin bir anda kalkarak salonu terk etti.

Gelin Evi 14 Nisan 2023 Cuma günkü puanlar şöyle:

Tuğçe 19 puan

Cemre 18 puan

Gökçe 14 puan

Elif 14+9

Kübra 12+8

Haftanın kazanan ismi Elif gelin oldu.

GEÇEN HAFTANIN DURUMU

Gelin Evi son bölüm 7 Nisan 2023 Cuma günü ekrana geldi. Yarışmanın bugünkü bölümünde Munise olmadan yayınlandı. Munise'nin verdiği puanlar ise silindi. Haftanın son gününde Bursa Orhangazi'de bir gelinin evine misafir olundu. Peki, Gelin Evi son bölüm kim kazandı? Yarışmada bu hafta Munise, Gizem, Emine, Şeyda ve Buse gelinler yarıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.