Gemiyi KURTARIN

Gemiyi KURTARIN

Dikmen Vadisi içerisindeki çocuk parkında bulunan ahşaptan yapılan gemi duyarsız kişiler tarından tahrip edildi. Vatandaşlar, geminin harabeye dönmeden önce onarılmasını istiyor.

HARABE OLMADAN ONARILSIN

Dikmen Vadisi'nin Ankara'nın son yıllardaki en gözde mekanlarından birisi olduğunu belirten vatandaşlar," Ailelerimizle birlikte burayı tercih ediyoruz. Şehir merkezine yakın çok güzel bir yeşil alan. Çocuklarımızın vakit geçireceği oyun alanları mevcut. Ancak belki de oyun alanı içerisinde onların en çok ilgisini çeken ahşap geminin tahrip edilmesi onları ve bizleri çok üzüyor.

Gemiye zarar verenleri anlamıyorum. İçerisine sprey boyalarla yazılar yazılmış. Tahtaları sökülmeye çalışılmış. Burada güvenlik görevlileri olmasına rağmen böyle bir tahribat oluşturmuş duyarsız vatandaşlar. Çocuklar bütün tehlikelere rağmen oyun oynamaya çalışıyor. Yetkililerden ricamız burada bir an önce bir önlem alsınlar. Gemi her geçen gün iyice tahrip oluyor. Harabe olup yok olmadan onarsınlar." diye konuştu.

whatsapp-image-2017-05-21-at-09.30.09.jpeg

ÖNLEM ALINSIN

Geminin herkesin ilgisini çektiğini dile getiren vatandaşlar, "Vadinin hem çocuklar hem büyükler için en özel alanlarından biriydi oyun parkı. Gemiyi herkes inceliyor içerisine giriyordu. Bu hale gelmesi çok kötü bir durum. Endişemiz gemiye bunu yapan duyarsızların vadide bulunan diğer alanlara da zarar vermesi. Güvenlik görevlileri var buna rağmen bunu nasıl yapabiliyorlar. Yetkililerden ricamız bu tür olayların yaşanmaması için güvenlik önlemlerini arttırmaları ve gemiyi onarmaları." dedi.        


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.