Genç Memur-Sen’liler Arapça Öğreniyor

Genç Memur-Sen’liler Arapça Öğreniyor

Genç Memur-Sen Genel Merkezi Suudi Arabistan Okulları’nın desteğiyle 30 Genç Memur-Sen’lilere Arapça dil eğitim kursu başlattı. Yetkililer Resulullah’ın lisanını öğrenme ve tebliğini yaptığı dinimizi daha iyi anlama adına çalışmanın yapıldığı bilgisini ve

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Suudi devlet okullarının desteğiyle Genç Memur-Sen Genel Merkezi 30 genç Memur-Sen’liye Arapça kursu başlattı. Kutlu doğum arifesinde gerçekleştirilen dil kursunda öğrencilerin Resulullah’ın lisanını öğrenme ve tebliğini yaptığı dinimizi daha iyi anlaması amaçlanıyor.

SUUDİ ARABİSTAN OKULLARI’YLA PROTOKOL

Memur-Sen Konfederasyonu gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen, Ankara'da, Arapça eğitimleri veren, Suudi Arabistan Okulları ile protokol imzalayarak, ücretsiz “Sertifikalı Arapça Kursu” eğitimlerini başlattı. Başlangıç ve orta seviye olmak üzere iki kurdan oluşan Arapça kursu, sadece gramer ağırlıklı olmayıp, dilin bütün özellikleriyle konuşarak, dinleyerek, okuyarak bir bütün halinde ve aktivitelerle Arapça’yı öğretmeyi amaçlıyor.

ONAYLI SERTİFİKA VERİLECEK

Kurslarda Genel Arapça eğitiminin yanı sıra, günlük yaşamda yazılı ve sözlü Arapça pratiği eğitimleri verilecek. Dersler, çarşamba ve cuma günü 16.00-18.00 saatleri arasında olmak üzere haftada 4 saat yapılacak. Derslere devamlılık sağlayan kursiyerlere “Suudi Arabistan Okulları” onaylı sertifika verilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.