Gençlerbirliği Basın Sorumlusu Savaş Çolakoğlu’ndan önemli açıklamalar

Gençlerbirliği Basın Sorumlusu Savaş Çolakoğlu’ndan önemli açıklamalar

Gençlerbirliği Kulübü Basın ve Medya Sorumlusu Savaş Çolakoğlu, Ostim Radyo’da Atila Kiper ile Futbol programına konuk oldu.

Gençlerbirliği Kulübü Basın ve Medya Sorumlusu Savaş Çolakoğlu, 1.Lig’de son iki maçını kazanan Gençlerbirliği’nde ki son gelişmeleri ve merak edilenleri cevapladı.

“HAKSIZLIĞA UĞRADIĞIMIZDA TEPKİMİZİ GÖSTERİYORUZ”

Ostim Radyo’da Atila Kiper ile Futbol programına konuk olan Savaş Çolakoğlu, yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını kaydederken, “Yönetimin içerisinde görev dağılımı yaparken kayda ve kurallara uygun davranmaya çalıştık. Tüm açıklamaları ismimle yapmaya çalışıyorum. Taraftarlar bana rahatlıkla önerilerini getirebilirler. Kulübün kimliğine zarar vermeden açıklama yapmaya çalışıyoruz. Taraftar olduğum dönem ile Yönetici olduğum dönem söylemlerimiz tabii ki farklı. Taraftarlarımız şunu da ön görsünler, iki haftadır basına açıklama yapıyormuş gibi düşünmesinler, daha önce de açıklama yapılıyordu, ismimiz yazmıyordu. Tuzlaspor maçında da açıklama yapmıştım. Uzun soluklu bir ligden bahsediyoruz. Haksızlığa uğradığımızda tepkimizi gösteriyoruz. Biz gerçekten, taraftarlarımızdan daha fazla kahroluyoruz. Başarıyı çok arzu ediyoruz. Profesyonel futbolcularımızdan bile daha fazla üzülüyoruz. Ailemizden, eşimizden, dostumuzdan vakit ayırıyoruz. Stadyumdan ayrıldığımızda bile kulübe gidip, hatalarımızdan ders çıkarıyoruz.” İfadelerini kullandı.

gbbb.jpg

“10 BİN TARAFTARI GÖRMEK İSTİYORUZ”

Çolakoğlu, Gençlerbirliği taraftarlarını hafta sonu oynanacak Göztepe maçına davet ederken, “Boluspor maçına takımımıza inanarak diriliş maçı dedim. Şu dönem yapıcı eleştirilerde bulunursak takım istediği yere gelecektir. Şehrimizi yönetenlerin kulüplere desteği konusunda eksiklikleri yaşıyoruz. Boluspor maçında öğrenci kardeşlerimize karne hediyesi olarak ücretsiz girebilecekleri müjdesini vermiştik. Göztepe maçında da öğrencilerimizi stadyuma bekliyoruz. 10.000 Ankaralı ve Gençlerbirliği sevdalısını bu hafta görmek istiyoruz. Yeni oluşturduğumuz bu kadroda ellerinden geleni yapıp, başlayan dirilişi devam ettireceklerdir. 3 maçta 2 galibiyeti olan yeni bir ekibiz ve motivasyonu yüksek bir takımız.” açıklamalarını yaptı.

“ÜBEYD’İN BAŞARILI OLMASI BİZİ MUTLU EDER”

Çolakoğlu, transfer süreci ve kaleci Übeyd ile ilgili, “Resmi sitemiz harici bilgilendirmeler bizim tarafımızdan onaylanmayan bilgilerdir. Futbolcu bile kendi haberini yaptırıyor bazen. İş resmiyete bindiğinde ben bunu TFF’ye bilgilendirdikten sonra açıklama yaparım. Piyasayı kızıştırarak rakamlar uçabiliyor. Resmi sözleşme yaptığımız oyuncuların duyurusunu yaptık biz. Tüm kulüplerin bunu yapması lazım. Her görüşme yaptığımızı açıklasak önünü alamayız. Müzik işlemini taraftarlarımızın talebi doğrultusunda yapıyoruz. Übeyd ile ilgili açıklamayı ben yaptım. Uzun yıllar bu kulüple özdeşleşmiş bir oyuncu. Profesyonel oyuncu sadece saha içinde değil, saha dışında da profesyonel olmalı. Übeyd kardeşimize karşı olumsuz değildik. Başarılı olması bizi mutlu eder, kişinin sadece davranışları neticesinde yaşadığı olumsuzluklar vardır. Başarılı olması bizi gururlandırır.” dedi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum