Gençlere Örnek Olmalıyız

Gençlere Örnek Olmalıyız

AK Parti Pursaklar Gençlik Kolları’na yeni atanan Necati Güner ilk demecini Habervaktim’e verdi. Pursaklar ve Türkiye gençliğinin sorunlarına değinen Güner, gençliğin bir yangın içinde olduğunu ve bu yangına karınca misali su taşıyacaklarını ifade etti.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Habervakrim’e Türkiye gençliğinin akıbetini değerlendiren AK Parti Pursaklar Gençlik Kolları Başkanı Necati Güner, Pursaklar’da hak dava için mücadele eden bir gençlik oluşturmak istediklerini söyledi. “Sadece Pursaklar’da Ankara’da değil Türkiye’de hatta dünyada gençlikle ilgili bir yangın var” diyen Güner, bu yangına AK Parti olarak karınca misali su taşımaya devam edeceklerini belirtti.

GENÇLİĞE HİZMET İÇİN BURADAYIZ

“Gençliğe hizmet için buradayız” diyen Necati Güner “Gençlerden önce geçmişlerine sahip çıkmalarını isteyeceğiz. Geçmişine sahip çıkamayan bir insandan biz gelecekte iyi şeyler yapmasını bekleyemeyiz. Şuan sadece Pursaklar’da Ankara’da değil Türkiye’de hatta dünyada gençlikle ilgili bir yangın var. Bizim isteğimiz karınca misali sırtımızda bir damla suyla yolumuzda emin adımlarla gitmeye devam edeceğiz” dedi. Güner, “Biz burada hakkın yanında olduğumuzu, bu genç kardeşlerimize destek olduğumuzu elimizden geldiğince göstermek zorundayız” şeklinde konuştu. 

SİYASETİ DE İNSANLIĞI DA ÖĞRETECEĞİZ

AK Parti’nin dünyadaki mazlumlar için bir umut kaynağı olduğunu ifade eden Güner, “AK Parti olarak öyle bir pozisyona geldik ki dünya mazlumlarının sesi ve lideri olduk. Parti içerisinde bir aile ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Biz gençlerimize örnek olamazsak, eğriyi doğruyu öğretemezsek iddia ediyorum bundan 10 sene sonra siyasete yön verecek insanlar bulamayız. Biz arkadaşlarımıza siyaseti de öğreteceğiz, insanlığı da öğreteceğiz. Biz burada gençlerimize tek tek değer verdiğimizi gösteriyoruz. Kucaklayan bir gençlik oluşmasını istiyoruz” dedi.

HAK DAVA İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ

Gençlerin çocukluktan edep ve hayâ noktasında eğitilmesi gerektiğini savunan Güner, “Biz burada genç arkadaşlara edep ve hayâ duygusunu veremezsek inanın çok büyük sıkıntı var. Zaten Belediye Başkanımız Selçuk Çetin’de bunun farkında ki o yüzden Nezaket Okulları’nı açtı. Nezaket Okullarında belediye olarak 4-5 yaşından başlayıp çocuklarımıza adabı muaşeret kurallarını öğretmeye çalışıyoruz. Ağacı yaşken eğmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bizim elimizden geldiğince, Rabbim müsaade ettiği sürece bu uğurda bu hak dava için her şeyi yapmaya gayret göstereceğiz. Bizim için önemli olan öncelik İslam davası, sonra bu arkadaşlara hak davada mücadele edecek cesareti vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.