Gençler'in konuğu Konya

Gençler'in konuğu Konya

Süper Lig İlhan Cavcav sezonunun 19.hafta açılış karşılaşmasında Başkent temsilcisi Gençlerbirliği, Atiker Konyaspor'u bu akşam 20.00’de konuk ediyor.

Süper Lig İlhan Cavcav sezonunun ikinci yarısına bir beraberlik ve Kardemir Karabükspor karşısında sezonun ilk deplasman galibiyeti ile iyi bir başlangıç yapan Gençlerbirliği evinde bu akşam Atiker Konyaspor'u ağırlayacak. Ankara 19 Mayıs Stadyumunda bu akşam 20:00 da başlayacak maça, galibiyeti seri haline getirmek isteyen Başkent ekibi sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak. 

3 Haftada 7 Puan Hedefi

Ligin ilk yarısında beklenenlerin altında bir performans sergileyen Gençlerbirliği ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak ligin alt sıralarından kurtulmak istiyor. Hali hazırda ligde 17 puanla 15. sırada bulunan Başkent ekibi kendinden 1 puan eksikle ligde 17.sırada bulunan takipçisi Atiker Konyaspor sınavından galibiyetle çıkarak hem lige 3 haftada iyi bir başlangıç hem de küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor. Ayrıca önümüzdeki hafta içi Ziraat Türkiye kupası çeyrek final ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşacak Başkent ekibi bu maçı alarak İstanbul'a yüksek moralle gitmek istiyor. 

KIRAN KIRANA GEÇMESİ BEKLENİYOR

Öte yandan ligin ilk iki haftasında dört büyüklerden Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan 1'er puan çıkaran Atiker Konyaspor ise Ankara’da galibiyet için oynayacak. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen takımlar arasında oynanacak maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.