Gençlik Parkı’nda bahar temizliği

Gençlik Parkı’nda bahar temizliği

Bahar ayının gelmesiyle birlikte Büyükşehir ekipleri Gençlik Parkı’nda bulunan devasa havuzu temizlemeye, fıskiyeleri onarmaya başladı. Güneşin yüzünü gösterdiği bu günlerde Gençlik Parkı’nın temizlenmesi vatandaşları sevindirdi.  

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, bahar ayının gelmesiyle birlikte Başkent’teki 400’den fazla süs havuzlarını dip köşe temizlemeye başladı. Temizlik ekipleri tarafından havuzların içi temizleniyor fıskiyelerin de bakımı yapılıyor. 

HAVUZDAKİ PİSLİKLER ÇIKARILIYOR
Büyükşehir’e bağlı ekipler son olarak Gençlik Parkı’nın havuzunu temizliyor. Mavi branda üzerindeki kış ayından kalma pislikler itinayla alınıp fıskiyelerin kontrolü yapılıyor. Oldukça büyük havuzun içinden kilolarca çamur çıkarıldığı objektiflerimize yansıyor. Temizlik sadece havuzla sınırlı kalmıyor park çevresi de temizleniyor. Temizlik çalışmalarına sevinen vatandaşlar, “Güneş yüzünü gösterdi. Temizlik zamanı gelmişti. Artık Gençlik Parkı cıvıl cıvıl olmaya başlayacak. Onun için burada temizliğin başlamasına çok sevindik” dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.