Gökçe Bahadır vefasını gösterdi!

Gökçe Bahadır vefasını gösterdi!

Rol aldığı tüm projelerde etkileyici oyunculuğuyla fark yaratan Gökçe Bahadır, Elle dergisinin 25. Yıl sayısına kapak oldu ve verdiği röportajda ne kadar vefalı bir oyuncu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Gökçe Bahadır son olarak Ömer ve Kulüp dizilerindeki yüksek performansıyla seyircinin hayranlığını kazanmıştı. Elle dergisinin 25. yıl sayısına kapak olan başarılı oyuncu “Tüm rollerin arasında ‘Benim için dönüm noktası oldu’ dediğin rol oldu mu?” sorusuna verdiği yanıtla ne kadar vefalı bir oyuncu olduğunu gösterdi ve “Aslında yaptığım tüm işler ve oynadığım tüm roller hayatında farklı dönüm noktaları yarattı. En önemlilerinden biri ‘Hayat Bilgisi’… Hem ilk olduğu için çok önemli, hem de bu mesleğe dair büyük bir umut oldu benim için… Başarılı, uzun soluklu bir iş olması oyunculuğa olan motivasyonumu daha da artırdı. Sonuçta meslek hayatımın başındaydım. En heyecanlı olduğum dönemlerde beni kamçılayan, daha da heveslendiren bir iş oldu. Aynı zamanda mesleğe hazırlayan bir okul gibiydi…” dedi.

gokce.jpg

Unutulmaz dizinin Afet hocası Perran Kutman’a da teşekkür eden Gökçe Bahadır “Perran Kutman gibi büyük bir ustayla çalışmak, onun disiplini, bize bakış açısını, setteki tavırlarını davranışlarını izlemek benim için müthiş bir örnek oldu… Yani dizide rol gereği öğretmenimken gerçek hayatta da, sette de mesleki anlamda öğretmenlik yaptı bana… Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum ve onu çok seviyorum…” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.