Gölbaşı Belediyespor Yaz Okulları Sezonu Kapattı

Gölbaşı Belediyespor Yaz Okulları Sezonu Kapattı

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü yaz okulları, düzenlediği kapanış programı ile sezonu kapattı. Gölbaşı Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal, “60 günlük yaz spor okullarını başarılı bir şekilde sonlandırıyoruz. İlk defa Gölbaşı’nda kız futbol takımını kurduk” dedi.

 

HABER MERKEZİ

 

Gölbaşı Spor Kulübünün yaz okulları programı düzenlenen sertifika programı ile son buldu. Gölbaşı Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programda yaz okullarına katılan öğrencilere sertifika verildi.

 

‘AMACIMIZ BAŞARILI SPOR YAPAN GENÇLER YETİŞTİRMEK’

Düzenlenen kapanış programında minik öğrenciler jimnastik grubu tarafından gösteri yapıldı. Programda konuşan Gölbaşı Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal, “60 günlük yaz spor okullarını başarılı bir şekilde sonlandırıyoruz. İlk defa Gölbaşı’nda kız futbol takımını kurduk. Yaz okullarında branş sayımızı artırdık. Kız ve erkek çocuklarımız, Futbol, basketbol, voleybol ve tekvando,  dallarında tecrübeli hocalar eşliğinde eğitim aldılar. Amacımız bu okullardan başarılı spor yapan gençler yetiştirmek. Bu okulların açılmasında destek veren Gölbaşı Belediye Başkanımız Fatih Duruay’a teşekkür ederiz’  dedi.

 

BAŞARI SERTİFİKALARI VERİLDİ

Programın sonunda yaz okullarına katılan öğrencilere Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Gölbaşı Belediye spor Kulübü Başkanı Hayati Çal tarafından imzalanmış başarı sertifikaları verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.