Gönül Dağı'nın final tarihi belli oldu! Gönül Dağı final mi yapıyor?

Gönül Dağı'nın final tarihi belli oldu! Gönül Dağı final mi yapıyor?

Gönül Dağı'nın final tarihi belli oldu! Gönül Dağı final mi yapıyor?

Cumartesi akşamları ekranlarda yayınlanan Gönül Dağı 91. bölümüyle izleyicileri bir kez daha ağlatmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni dizisinin fragmanında mantar ararken kayalardan düşen Taner, operasyona alındı. Çanak Musa'nın huzurevine yerleştirilmesine dayanamayan Cemile de hastaneye kaldırıldı. Uzun zamandır "Gönül Dağı finale mi çıkıyor?" sorusuna yanıt arayan izleyicilere kötü haber geldi.

Gönül Dağı'nın 91. bölümünde kasaba halkı zor durumda. Cumartesi akşamları TRT 1'de yayınlanan dizinin yeni fragmanı sinyalini verse de izleyiciler Cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyordu. Yeni bölümde Gönül Dağı mantar ararken kayalıklardan düşen Taner hemen operasyona alındı. Öte yandan diş hekimi Musa'nın huzurevine yerleşmesine dayanamayan Cemile de bayılır.

GÖNÜL DAĞI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?
Yaşanan bu olumsuzlukların ardından dizinin izleyicileri "Gönül Dağı finale mi gidiyor?" diye sordu. sorusuna yanıt aramaya başladı. Kamera arkası bilgilere göre Gönül Dağı'nın finali ufukta görünüyor.

TRT 1'den henüz kesin bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili iddialar olsa da Gönül Dağı yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum