Günlük Kiralık'ta Çatlak Büyüyor

Günlük Kiralık'ta Çatlak Büyüyor

Güvenliği tehdit eden günlük kiralık ev sorunu daha çözülememişken şimdi de iş ofislerinin günlük ve saatlik olarak Başkent'te kiralanmaya başlandığı ortaya çıktı.

 

GÜNLÜK GÜVEN SAĞLANIYOR
Terör örgütü üyelerine ortam, fuhşa ise zemin hazırladığı gerekçesiyle sık sık gündeme gelen sürekli amacı dışında kullanılan günlük kiralık ev ve araç sorunu çözülememişken, bir de iş ofislerinin günlük olarak kiralanmaya başlandığı öğrenildi. Bu ofisleri kiralayan kişilerin kendini güvenilir, yeri yurdu belli iş adamı göstererek müşterilerini tuzağa düşürebildiği kaydedildi.  
2 SAATLİK BİLE OFİS VAR
Söz konusu ofislerin ise özellikle Çankaya'nın lüks semtlerinde hızla yayıldığı belirlendi. Ofislerin dayalı, döşeli ve içerisinde çeşitli imkanların sunulduğu görüldü. Ofislerin 2 saat, 4 saat ve tam gün olarak kiralandığı ve çeşitli metrekarelerde olduğu belirtildi. Bu ofislerin görüntü olarak kullanılarak vatandaşın kandırılabildiği aktarıldı.

 

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Terör örgütü üyelerine ortam, fuhşa ise zemin hazırladığı gerekçesiyle sık sık gündeme gelen sürekli amacı dışında kullanılan günlük kiralık ev ve araç sorunu çözülememişken, şimdi de iş ofislerinin günlük olarak kiralanmaya başlandığı ortaya çıktı.
BİR SORUN BİTMEDEN DİĞERİ BAŞLADI
Özellikle Çankaya'nın lüks semtlerinde hızla yayıldığı öğrenilen günlük ve saatlik olmak üzere kiralanan dayalı, döşeli ofislerin çoğu zaman amacı dışında kullanıldığı öğrenildi. Bazı işgüzarların söz konusu günlük kiralanan ofisleri kullanarak, tuzağa düşürmek istediği müşterilerine karşı kendilerini zengin, yeri yurdu belli ve güvenilir iş adamı gösterip çeşitli dolandırıcılık suçu işledikleri belirlendi. Uzmanlar hızlı bir şekilde temin edilen günlük kiralık ofislerin de sosyal hayatı ve iç güvenliği tehdit edeceğini belirtti. Bu ofisleri kullanarak insanların kandırılma vakalarının çok sık yaşandığı aktarıldı.

2 SAATLİK BİLE KİRALANABİLİYOR

Günlük ve saatlik olarak kiralanan ofislere, müşterilerin internet ve gazete ilanlarıyla ulaştığı görüldü. Söz konusu ofislerin 2 saat, 4 saat ve tam gün olarak kiralandığı ve çeşitli metrekarelerde olduğu verilen ilanlarda belirtildi. Ofis içinde çeşitli hizmet imkanlarının da sunulduğu da aktarıldı.  

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.