Haber En’leri ödülü İlksayfa‘ya verildi

Haber En’leri ödülü İlksayfa‘ya verildi

Gazete İlksayfa bir ödüle daha layık görüldü. Kuzey Haber 2. Kuzey Ankara En'leri Ödül töreninde Haber En’leri kategorisinde gazetemize ödül verdi. Ödülü Gazetemiz adına Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Adem Orman aldı.

Başarılı ve kamu yararı çalışmalarla uzun yıllar Ankara Yerel Medyası'nda öncülük yapan gazetemiz İlksayfa bir ödüle daha layık görüldü. Kuzey Ankara’da başta Pursaklar olmak üzere dört ilçede yerel gazetecilik anlamında faaliyet sürdüren Kuzey Haber 2. Kuzey Ankara En’leri Ödülü’nü gazetemize verdi. Kamu yararı habercilik anlayışı ile Ankara Yerel Medyası'nda uzun yıllar yayın hayatına devam eden gazetemiz İlksayfa’nın ödülünü Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Orman kabul etti. Ödülü Orman’a Kuzey Haber Genel Yayın Yönetmeni Adem Oruç taktim etti.

1-008.jpg

GURUR DUYUYORUZ

Ödül töreninden sonra kısaca açıklama yapan Gazetemiz Genel Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Orman, "Bu ödülü çalışma arkadaşlarımın adına alıyorum. Büyük bir kadro ile uzun yıllar Ankara da kamu yararına haber anlayışı ile değer katan İlksayfa gazetesi haberlerine büyük bir öz veri ile devam ederken Ankara'ya ve Ankaralıya değer katacağız. Bizim için asıl ödül okurlarımızın mutluluğudur. Ödül gazetemizin kaliteli içeriği, özgün haberi ve etkileyici yayınları ile dikkat çekmesinin bir yansıması olarak değerlendirildi. Gazetemizin yönetimine çalışma arkadaşlarıma ve ödülü bize takdim eden Kuzey Haber Genel Yayın Yönetmeni Adem Oruç’a teşekkürlerimi sunarım. Bu ödül sadece bir gazete değil aynı zamanda bir ekibin birlikte yürüttüğü başarılı bir çalışmanın ifadesidir. Gazetemize emeği geçen herkesin katkıları ile bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

2-007.jpg

16 YILDIR YAYINDAYIZ

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’ın ev sahipliğinde yapılan Kuzey Haber 2. Kuzey Ankara En’leri Ödülü törenine Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Pursaklar ve Kalecik Belediyeleri Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Seymen gösterileriyle başlayan programda açılış konuşmasını yapan Kuzey Haber Genel Yayın Yönetmeni Adem Oruç, “Kuzey Haber olarak Akyurt Belediye Başkanımız Hilal Ayık’ın ev sahipliğinde düzenlediğimiz bu törene katıldığınız için teşekkür ederim. İki aylık bir süre ile bu çalışmamaları düzenleyerek bu ödülleri sahipleriyle buluşturduk. 16 yıldır Ankara’nın kuzey ilçelerinde yayın hayatımıza devam ediyoruz. Bugüne kadar hep doğru haberler yapmaya çalıştık. Bundan sonra da bu şekilde haberler ile ilçelerimizin haberlerini yapmaya devam edeceğiz. Yayın hayatımız boyunca her zaman belediyelerimiz ve halkımız ile iç içe çalışmalar yaparak ilçelerimize katkıda bulunduk” ifadelerini kullandı.

3-001.jpg

GÜN GEÇTİKÇE GELİŞİYORUZ

Ödül Töreninde gazetemize konuşan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, “Kuzey Ankara gün geçtikçe büyüyüp gelişiyor. Bu gelişim zamanla artarak devam edecek. Artan nüfusumuz ve istihdam alanlarımız ilçelerimize değer katıyor. Öğrencilerimiz, üniversitelerimiz, iş adamlarımız ve sanayimiz ilçelerimizin gelişiminde büyük katkı sağlıyor. İnşallah yapılması planlanan metro ilede bu gelişim artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Kaynak:Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.