Halk TV’den Murat Kurum’a övgü üstüne övgü geldi

Halk TV’den Murat Kurum’a övgü üstüne övgü geldi

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a Halk TV’den övgü dolu sözlerle bahsedildi. Halk TV programcılarından İsmail Küçükkaya, Murat Kurum ile ilgili olarak “Gerçekten hoşuma gitti” dedi.

AK Parti ve Cumhur İttifakı, yaklaşan yerel seçimler için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Murat Kurum’u getirdi. Kurum, adaylığının resmileşmesinin ardından seçim çalışmalarına hız verirken, her gün bir ilçede çeşitli programlara katılmaya başladı. Murat Kurum’un seçim vaatleri arasında ise en göze çarpan detay, beklenen İstanbul depremine hazırlık yapabilmek adına kentsel dönüşüm projeleri oldu. Herkes tarafından tanınan yer bilimci Naci Görür’ün Halk TV’deki katıldığı yayında konuşan İsmail Küçükkaya, Murat Kurum ile ilgili övgü dolu sözler kullanırken, Murat Kurum ile ilgili olarak “Gerçekten hoşuma gitti” ifadelerini kullandı.

murat-kurum-25.jpg

“ÇARE KİMDEYSE ONA GİDECEĞİZ”

Murat Kurum’un Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür ile görüşmesini değerlendiren İsmail Küçükkaya, canlı yayında Murat Kurum’un bu hareketini “Değerli izleyenler artık birbirimizi iyi tanıyoruz. 11 yıl oldu. Ben belli konuları partilerin üzerinde değerlendiririm. Tabii ki her konu politiktir. Politik olarak bakarız, anlamaya çalışırız. Ama belli konular partiler üstü ele alınmalıdır. Dolayısıyla ben bu fotoğrafı gördüğümde doğrusu hoşuma gitti. Çare kimdeyse yani doktor kimse ona gideceğiz arkadaşlar” sözleriyle değerlendirdi.

ismurat-kurum.jpg

“BİR NUMARALI GÜNDEM MADDESİ”

Halk TV programcısı İsmail Küçükkaya, yer bilimci Naci Görür’ü konuk ettiği sabah programında Murat Kurum ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Murat Kurum’u izliyorum dikkatle. Geçtiğimiz günlerde kendisiyle temasa da geçtim. Buraya da gelecek. Gerçekten hoşuma gitti. Bugün iktidar bloğunun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının bir numaralı gündem konusu, sürekli depremden bahsediyor. Şu kadar konut yapacağız, bu kadar sosyal konut yapacağız diyor. Çok güzel bir gelişme bu aslında.”

murat-kurum-2.jpg

“BUNU GÜNDEMİNE ALMAYAN PARTİLERDEN UZAK DURUN”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile boğazda İstanbul ve deprem konulu bir toplantı gerçekleştiren Naci Görür, İsmail Küçükkaya’nın Murat Kurum ile ilgili sarf ettiği bu sözlere şu şekilde karşılık verdi: “Bu çok iyi bir gelişme. Deprem konusunda ciddi olmayan, planı programı olmayan, bunu gündemine almayan partilerden uzak durun. Bu bir partizanlık meselesi değildir. Hangi partiyi tutarsanız tutun, tuttuğunuz partiden bunu talep edin. Bunu yapmak zorunda olduklarınızı isteyin.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.