Hamamarkası Vardar Sokak’taki bozuk yollar onarılmayı bekliyor

Hamamarkası Vardar Sokak’taki bozuk yollar onarılmayı bekliyor

Tarihi Teli Hacıhalil Cami yanında bulunan Hamamarkası Vardar Sokak’taki bozuk yollar onarılmayı bekliyor. 

Genelini ofis ve küçük sanat atölyelerinin oluşturduğu Hamamarkası günden güne gelişiyor. Ancak bu tarihi mekânları birbirine bağlayan sokaklarda çalışmalar sürerken bazılarında ise çalışmaların bitmesine karşın asfaltlama çalışması yapılmamış. Onlardan biri olan Telli Hacıhalil Cami yanından başlayarak hamam arkası boyunca uzanan Vardar Sokak. Taş ve kayalarla kaplı sokakta araçlar güçlükle ilerlerken yağışlı havalarda ise çamur deryasına dönüşüyor. 

ÇALIŞMA YAPILDI SONRA ONARILMADI

Gerek mahalleli gerekse her gün iş yerlerine gelen vatandaşlar sokakta kısa bir süre önce Altındağ Belediyesi tarafından çalışma yapıldığını belirterek, “Belediye ekipleri sanırım kanalizasyon alt yapı çalışmaları yaptı. Ondan öncede yine toprak ve taştı. Fakat çalışma yapıldıktan sonra büyük kayalar ve taşlar ortaya çıktı. Şu an en ufak yağmurda çamur deryasına dönüşüyor. Ayrıca kayalardan araçlar zor ilerliyor. Belediye yetkililerinden yolun asfaltlanmasını istiyoruz” dedi. 

onarilma3.jpg

VATANDAŞ DA İŞ YERLERİ DE KULLANIYOR 

Sokak Sakarya Mahallesi Vardar Sokak’ta oturan pek çok vatandaşın tek kullandığı yol olurken etraftaki ofis ve iş yerlerine gelenlerinde güzergâhında. Bazı zamanlarda ise iş yerlerine malzeme getiren araçlarda bu yolu kullanmak zorunda kalıyor. Ayrıca sokağa günden güne yeni iş yeri ve ofisler açılıyor.  

Erkal Erdoğan//İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.