Hanım eliyle hazırlanıyor

Hanım eliyle hazırlanıyor

Keçiören’de bölgenin ihtiyaç ve taleplerine karşılık hizmete açılan ve 7/24 hizmet veren Şen Çorbacım, tamamen hanım eli ile hazırlanması ve kendine has sunumu ile dikkat çekiyor.

Keçiören’de bölgenin ihtiyaç ve taleplerine karşılık hizmete açılan ve 7/24 hizmet veren Şen Çorbacım, tamamen hanım eli ile hazırlanması ve kendine has sunumu ile dikkat çekiyor.

Hazırlanma aşamasından, pişirilme aşamasına kadar tamamen hanım elleri ile hazırlanan ve ev yemeği tadını ziyaretçilerine sunan çorbacı, kendine has çorba çeşitleri ile de göz dolduruyor. Restorana gelen ziyaretçiler, restoranın 7/24 açık olmasının memnun edici olduğunu söylerken, menüdeki ögelerin lezzetlerini “anne eli değmiş” gibi yorumluyor.

f8650d55-927d-48f4-bb83-ce2090108324.jpg

TAMAMEN HANIM ELİ İLE HAZIRLANIYOR

Keçiören’de 7/24 hizmet veren Şen Çorbacım açıldı. Keçiören Belediyesi karşısında bulunan restoran, bölgenin ilk ve tek 7/24 açık olan çorbacısı olması sebebi ile birçok vatandaş tarafından yoğun ilgi görüyor. Özellikle gece çalışan ve mesai yapan birçok vatandaşın ihtiyaç duyduğu çorbacı birçok kişinin uğrak noktası haline geldi. 

KENDİNE HAS SUNUMU DİKKAT ÇEKİYOR

Efsane çorba, işkembe, kelle paça, tuzlama, damar ve atom çorbası'nın yanı sıra ızgara çeşitleri de bulunan restoranın kendine has sunumu dikkat çekiyor. Bölgenin ihtiyaç ve taleplerine karşılık hizmete açılan Şen Çorbacım, işkembesinden kelle paçasına kadar, hiçbir ürünü hazır almayıp, kendi profesyonel kadın aşçıları ile hazırlıyor. Izgara çeşitlerinin ise özel baharat çeşitleri ile süslendiği restoranın en dikkat çekici özelliklerinden birisi ise günün her anı açık olması.

4b462126-79fb-42ff-8d88-aba8b889cfd9.jpg

“7/24 AÇIK OLMASI MEMNUN EDİCİ”

Restorana gelen ziyaretçiler, menüdeki öğelerin tatlarını “anne eli değmiş” gibi yorumlarken, birçok ziyaretçi sabahın erken saatlerinde ve geç saatlerde açık olmasından duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Ziyaretçiler, “Gece çalışanlar için bulunmaz bir yer. Gece işe giden ya da işten dönen vatandaşlar, yemek yiyecek yer bulamıyorlar. Özellikle bu kış aylarında daha bir sorun oluyor. Yine aynı şekilde sabah erken işe giden vatandaşlar da açık bir yer bulmakta güçlük çekiyor. İnsanlar artık poğaça-simit yemekten sıkıldı. Bu tarz yerler daha iyi oluyor. Menüdeki ürünler çok lezzetli. Kendi evinde çorba içmiş gibi hissediyorsun. 7/24 açık olması ise çok memnun edici” ifadelerini kullanıyor.

Ramazan SAYGILI / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.