Havuz 10 yıldır atıl bekliyor

Havuz 10 yıldır atıl bekliyor

Yapımına 2007 yılında başlanan ve 1 yıl içerisinde tamamlanacağı söylenen Sincan Fatih Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri 10 yıla yakın süredir atıl halde bekliyor.

Sincan Belediyesi tarafından 2007 yılında yapımına başlanan Fatih Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri ihaleyi alan firma ve belediye arasındaki anlaşmazlıktan dolayı inşası yarım kalmıştı. 2011 yılında ise yapım yetkisi Büyükşehir Belediyesine devredilmişti. Ancak Büyükşehir belediyesi tarafından da bu süre içerisinde bir çalışma yapılmamış ve güvenliği de sağlanmadığından birçok yeri tahrip edilmiş harabe şeklinde yıkılmayı bekliyor. 

whatsapp-image-2017-12-19-at-12.31.23.jpeg

10 YILDIR BİTMEDİ

Tesislerin inşaatı durduğu günden bu güne ise başıboş halde bırakılmış bazı yeri tahrip olmuş ve yıkılmaya yüz tutmuş durumda. Çevredeki vatandaşlarda bu durumdan yakınırken gazetemize açıklamalarda bulunan bir vatandaş, “ 10 yıldır bitmedi bu binanın inşaatı. Yazık o kadar harcanan para malzeme burada ziyan oluyor. Binanın önünde daha paketinden açılmamış inşaat malzemeleri var ayrıca etrafında hiçbir koruma yok kimlerin girdiği belirsiz. İçerde ateş yakanlar var mermerleri kıranlar var burası hepimizin hakkı buna sahip çıkalım belediye bir an önce bu duruma el atsın” dedi.

whatsapp-image-2017-12-19-at-12.31.21.jpeg

MUSTAFA TUNA NE YAPACAK?

Öte yandan Geçtiğimiz Kasım ayında eski Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın Büyükşehir Belediyesinin başına geçmesinin ardından Tuna’nın Sincan’ı iyi bildiğini söyleyen vatandaşlar duruma kısa süre içerisinde çözüm bulmasını istiyor.

BÜYÜK YATIRIMDI

whatsapp-image-2017-12-19-at-12.31.09.jpeg

Eski Belediye Başkanı Hasan Altın döneminde yapımına başlanan 24 bin 500 metre kare alan üzerine inşa edilecek olan tesis Sincan için büyük ve heyecan verici bir projeydi. Yüzme yavuzları, tenis kortları, konferans salonları olacaktı. Yapımının en az 1 yıl içerisinde tamamlanacağı söylenen tesisler Sincan’ın bu manada birçok tesis ve salon ihtiyacını karşılayacaktı.  

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.