Havuzdan çıktıktan sonra fenalaşan zihinsel engelli kadın öldü

Havuzdan çıktıktan sonra fenalaşan zihinsel engelli kadın öldü

Mardin’in Artuklu ilçesinde kapalı yüzme havuzunda yüzdükten sonra fenalaşan 36 yaşındaki Canan Soy, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Mardin’in Artuklu ilçesinde kapalı yüzme havuzunda yüzdükten sonra fenalaşan 36 yaşındaki Canan Soy, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, öğleden sonra merkez Nur Mahallesi’nde meydana geldi. Zihinsel engelli olduğu öğrenilen Canan Soy’un, iddiaya göre yaklaşık 1 metre derinliğindeki kapalı yüzme havuzuna girdiği belirtildi. Bir süre yüzdükten sonra havuzdan çıkan Soy, oturduğu sandalyede aniden rahatsızlandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Soy, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Canan Soy’un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü. Ölüm nedeninin otopsi sonucunda netlik kazanacağı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.