Hayatımız Bu Kadar Ucuz Olmamalı

Hayatımız Bu Kadar Ucuz Olmamalı

Otopark çetesinin saldırısına uğrayarak ameliyatlık olan mağdur esnaf Ömer Yavuz Habervaktim’e konuştu. Otoparkçıların herkesi rahatsız ettiğini söyleyen Yavuz, terör estiren otoparkçılar için “Mafyacılık oynamanın kimseye faydası yok kanun, yasa neyse ha

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Talatpaşa Bulvarı’nda otopark çetesinin darp ettiği esnaf Ömer Yavuz Habervaktim’e konuştu. Kulak zarı patlayan ve ameliyat olan Yavuz, önceki gün kaldırılan yol boyu otoparkın esnafı mutlu ettiğini söyledi. Otoparkçıların mafyacılık oynadığını söyleyen Yavuz olay nedeniyle çok büyük acılar çektiğini ve  haklarını sonuna kadar arayacağını belirtti.

İNSANLARA ZULMEDİYORLARDI

“İnsanlar devamlı bunların yüzünden mağdur oluyordu” diyen Yavuz, “Ben esnaf ve müzisyen adamım kavgayla filan işim olmaz. İnsanlara zulmediyorlardı, bende buna itiraz ettim hepsi birden üstüme çulladın yere düşürüp tekmelediler. Olayın üzücü tarafı bir husumetin olmamasına rağmen insanlara o şekilde davranmaları. Ben orada canda verebilirdim, insanların hayatının bu kadar ucuz olması bizi üzüyor” şeklinde konuştu.

HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM

Ülkede birçok sorun olduğunu hatırlatan Yavuz birde otopark terörüyle uğraşmak zorunda kaldıklarını söyledi. Hamamönü’nde güzel bir atmosfer oluştuğunu ve insanlar aileleriyle gezmeye geldiğini belirten Yavuz, “Bir babanın ailesinin yanında tartaklanması hoş değil, insanların psikolojilerini bozuyorlardı. Ülkemizde o kadar sorun varken birde otopark terörüyle uğraşıyoruz. Ben dayak yedim ama hamdolsun utanılacak hiçbir şeyim yok. Haklı olduğum için hakkımı sonuna kadar arayacağım. Bu olay üzerinden insanların mağduriyeti daha iyi görüldü. Belki bir dayak yedik ama bir yerlere dokundu bir olay” dedi.

DÜKKÂNIMIZIN ÖNÜNDE 4 SAATTE 5 TL ÖDÜYORDUK

Yol üzerinde otoparkın kaldırılmasının önemli olduğunu vurgulayan Yavuz, “Kulağımdan ameliyat oldum hissettiğim acının tarifi yok. Mafyacılık oynamanın kimseye faydası yok kanun, yasa neyse hakkımızı orada aramamız lazım. Bu otopark işinde milyarlardan, milyonlardan bahsediliyor. Haklarını gidip yasalarla, kanunlarla arasınlar böyle vatandaşa zulmetmesinler. Günlük bütün esnaflar bunlara para ödüyordu. Kendi kapımızın önünde 4 saatte 5 TL ödüyorduk. Olay yaşandığında benden 2 kere park ücret aldılar” ifadelerini kullandı.       

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.