Hedef 3’üncü Yılda Da Şampiyon Olarak 3. Lige Çıkmak

Hedef 3’üncü Yılda Da Şampiyon Olarak 3. Lige Çıkmak

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ilk defa amatör bir takımı yurt dışına kampa çıkaracaklarını belirten Çakırlargücü Başkanı Mustafa Eryücel, gelecek sezon hedeflerini Habervaktim’e açıkladı. Mustafa Eryücel, geçen 2 sezonda olduğu gibi 3. sezonda da ş

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

2 yılda 2 şampiyonluk alarak Amatör Süper Ligi’ne (ASL) çıkan Çakırlargücü Spor Kulübü’nün Başkanlığını yapan Mustafa Eryücel, Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceklerini söyledi. İlk defa amatör bir takımı yurt dışına kampa çıkaracaklarını belirten Mustafa Eryücel, geçen 2 sezonda olduğu gibi 3. sezonda da şampiyon olarak 3. Lige çıkmak istediklerini söyledi.

HEM FUTBOL KAMPI HEM GEZİ

“Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek üzereyiz” diyen Mustafa Eryücel, “Ankara’da ilk defa bir amatör futbol takımı yurt dışına çıkacak.  Sadece profesyonel futbolcular mı yurt dışına çıkacak, amatörün suçu ne diyerek 2 üniversite bir belediyenin desteğiyle projemizi çıkardık. Onaylandı ufak aşamalar kaldı, inşallah gidiyoruz. 44 kişilik bir kafileyle yurt dışındaki kampa çıkıyoruz, 24 Temmuz – 6 Ağustos arasında kampımız gerçekleşecek. Balkanlardaki ülkelerin hepsini gezeceğiz, hem kamp hem gezi hem de futbol maçları yapacağız” dedi.

ÇOK PARAYLA BAŞARI ELDE EDİLEMİYOR

Yenilgiye tahammülü olmadığını vurgulayan Eryücel, “Önümüzdeki sezonda şampiyonluğu hedefliyoruz, ben oğlumla tavla oynarken bile yenilgiyi kabul edemiyorum. Günümüz futboluna bakıyoruz, Türkiye çok para harcadı ama bizden 10 kata daha az para harcayanlar daha başarılı. Çok para harcayarak başarı elde edilemiyor, futbol 11 kişilik bir takım oyunudur. İnançlı insanların bulunduğu takım her takımı yenebilir. Bizim takımın yönetim kurulu eşim ve ben başka kimse yok, bizim takımda güvendiğimiz abiler var” ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ 3. LİGE ÇIKMAK

Hedeflerinin geçen 2 sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyon olarak 3. Lige çıkmak olduğunu aktaran Başkan Eryücel, “Terbiyesizlik yapmayacak, efendi olacak, bizi üzmeyecek kimleri transfer ederiz bu camiaya dedik ve buna göre transferlerimizi gerçekleştirdik. Başarımızın esas altında yatan sırın bu olduğuna inanıyorum. Para bizim için ikinci planda biz karakterli futbolcular transfer ediyoruz. Hedefimiz 3. Lige çıkmak, 3 yılda 3 şampiyonluk alarak 3. Lige çıkmak istiyoruz. Ben zaten en başından beri 3 sezonda 3 şampiyonlukla 3. Lige çıkmayı hedeflediğimi sizin aracılığınızla belirtmiştim, hala sözümün arkasındayım” diye konuştu.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.