Huawei’nin benzersiz modeli: Enjoy 60

Huawei’nin benzersiz modeli: Enjoy 60

Huawei Enjoy 60 tanıtım tarihi duyuruldu. Kirin yonga seti ve 6000 mAh batarya ile gelen bu Orta segment model alışılmışın dışında tasarımıyla dikkat çekti. Huawei Enjoy 60 çıkış tarihi ve daha fazlası haberimizde…

Dünya devi Huawei, HarmonyOS 3.0 destekli yeni akıllı telefonlarını görücüye sunacak. Huawei Enjoy 60 modeli de bu modellerden yalnızca biri. Her bütçeye uygun fiyatı ve şık tasarımıyla ön plana çıkması beklenen Enjoy 60, Kirin yonga seti ve 6000 mAh bataryayla tüketiciye sunulacak.

HUAWEİ ENJOY 60 ÖZELLİKLERİ

Huawei, tarihler 23 Mart’ı gösterirken Çin’de iki orta sınıf cihazı piyasaya sürmeye hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Huawei Enjoy 60 ve P60 serisini ortaya çıkaracak bu lansman öncesinde, bir poster paylaştı. Şirketin yayınladığı görütüde; Ice Crystal Blue ve Dawn Gold gibi farklı renk seçenekleri gündem oldu.

huawei enjoy 60 cikis tarihi

Huawei Enjoy 60, yüksek pil ömrü sağlamak için tasarlanmış 6000 mAh bataryadan güç alıyor. 22,5W hızlı şarjı teknolojisiyle donatılmış bu pil, günlük kullanımlar için yeterli seviyede tasarlandı. Ek olarak Enjoy 60’ın HD çözünürlüğe ve 60Hz yenileme hızına sahip 6,75 inç LCD ekranla ilgi odağı olacağı belirtildi.

Huawei Enjoy 60’ın arka kısmında 48 Megapiksel çift kamera dizaynı dikkat çekiyor. Modül oldukça şık görünüyorken, performanslarını ise lansmandan sonra tespit edilebilecek. Ana kamera 48 Megapiksel ek olarak 2 Megapiksel derinlik sensörüne yer vereceği duyuruldu. Son teknolojiyle tasarlanan telefonun ön kısmında ise 7 Megapiksel bir kamera bulunacağı ifade edildi.

huawei telefon

Sınıf olarak orta kesime hitap eden modelde, Huawei’nin kendi ürettiği 14nm mimarisi üzerine kurulu Kirin yonga seti konumlandırılacak. Modelin detayları belli olmasa da, Kirin 710A olacağı tahmin ediliyor. Enjoy 60’ın bellek yapılandırması 8GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama alanı ile tüketiciye sunulacağı açıklandı.

Sedat Osman Koç /www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.