Hukuk fakültesi öğrencisi feci şekilde can verdi: Sokak köpeği iddiası!

Hukuk fakültesi öğrencisi feci şekilde can verdi: Sokak köpeği iddiası!

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Batuhan Kaymak, yolun karşısına geçerken araba çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaymak'ın sokak köpeklerinden kaçarken hayatını kaybettiği iddia edildi.

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 2’nci sınıf öğrencisi olan 20 yaşındaki Batuhan Yener Kaymak, feci şekilde can verdi. Umuttepe Kampüsü önünden karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı Kaymak, metrelerce savruldu. Kaymak'ın başıboş sokak köpeklerinden kaçarken hayatını kaybettiği iddia edildi.

ÜST GEÇİT VARDI

Kaymak'ın üst geçit bulunmasına rağmen kara yolu üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı ve bu esnada arabanın çarptığı belirtildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Kaymak, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis kazaya ilişkin inceleme başlattı.

SOKAK KÖPEĞİ İDDİASI

20 yaşındaki Batuhan'ın sokak köpeklerinden kaçtığı için üst geçidi kullanmadığı ve yola çıktığı, bu yüzden kaza sonucu can verdiği iddia edildi.

Kocaeli Üniversitesi Beşiktaşlılar Topluluğu tarafından yapılan açıklamada, Kaymak'ın sokak köpeklerinden kaçarken trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Açıklamada "Okulumuz öğrencisi Batuhan Kaymak sokak köpeklerinden kaçarken trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz. Yıllardır kampüs etrafında başıboş dolaşan sokak köpeklerine ivedilikle çözüm bulunmasını bekliyoruz" denildi.

ekran-alintisi-001.jpg

VALİDEN KÖPEK İDDİASINA YANIT

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Gündem adlı internet sitesine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Üzücü bir olay, hayatını kaybeden öğrenicimize rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Ancak, ortaya atılan iddialar asılsızdır. Olayı detaylıca inceledik. Bölgedeki olay yerini gören kamera kayıtlarını arkadaşlarımız izledi. Herhangi bir köpek kovalamasına dair bir görüntüye rastlamadık. Ne yazık ki genç kardeşimizin üst geçidi kullanmadığı görülmektedir. O esnada bir araç kendisine çarpmıştır” Kamuoyu ve sizler de fark edersiniz ki, son zamanda bölgedeki sokak köpeği sayısı da gözle görülür şekilde azalmıştır."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.