İki Yiğit Şehadete Uğurlandı

İki Yiğit Şehadete Uğurlandı

Biri FETÖ’cü hainler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında biride Ordu’da alçak PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan iki yiğit son yolculuğuna uğurlandı.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Özel Hareket Daire Başkanlığı’nda yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede şehit olan Başkomiser Bülent Yurtseven ve Ordu’da bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Muhammed Ali Sarı’nın Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı.

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Ordu’nun Mesudiye ilçesinde PKK’lı hainlerce uzun namlulu silahlar ve el bombalarıyla yapılan saldırıda şehit olan Jandarma Komando Er Muhammet Ali Sarı ve 15 Temmuz darbe kalkışmasında FETÖ terör örgütü mensuplarınca Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Başkomiser Bülent Yurtseven için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

ÖZEL HAREKÂT ÜNİFORMASI GİYDİLER

Törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye katılan protokol üyeleri Kocatepe Camii’ne girişlerinde şehit er Sarı’nın babası Cuma, annesi Döne, ablası Gizem ve kardeşi Mehmet ile şehit Başkomiser Yurtseven’in babası Muharrem, annesi Lazife, eşi Hilal, 23 yaşındaki kızı Elif ve 21 yaşındaki kızı Kübra Yurtseven’e taziyelerini sundular. Şehit Yurtseven’in kızları Elif ve Kübra Yurtseven törene özel harekât üniforması ile katıldı.

TEKBİRLERLE ASKER SELAMI İLE UĞURLANDI

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Jandarma Komando Er Sarı ve şehit Baş komiser Yurtseven’in Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlarda bir süre taşındıktan sonra cenaze araçlarına koyuldu. Cenaze araçlarının geçişi sırasında şehit Bülent Yurtseven’in eşi ve kızları şehidi tekbirler eşliğinde asker selamı ile uğurladı. Şehit Jandarma Komanda Er Muhammet Ali Sarı’nın naaşı Cebeci Askeri Şehitliğinde, şehit Baş komiser Bülent Yurtseven’in naaşı ise Cebeci Polis Şehitliğinde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.