İlginç olay! Rakibine fark attı ama muhtarlığı kaybetti, ortalık karıştı

Adana'da ilginç bir muhtarlık seçimi yaşandı. Rakibini büyük bir farkla kazanan muhtar adayı, seçime girdiği mahallede ikametgahı olmayınca rakibi muhtar oldu.

Adana'da bir muhtar adayı seçimi 600 oyla kazandı ancak ikametgahının seçime girdiği mahallede olmadığı ortaya çıktı. Sandıkta yenilen mevcut muhtar, bu durumu ilçe seçim kuruluna bildirdi ve mazbatanın sahibi olduğu öğrenildi.

MAZBATA SAVAŞI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi’nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde bin 300 oy alan İsa Karagöz, 700 oy alan mevcut muhtar Ahmet Kırtay’ı geride bırakıp, seçimi kazandı. Kırtay, İlçe Seçim Kurulu’na itirazda bulunarak Karagöz’ün ikametgahının mahallede bulunmadığını öne sürdü. İtirazı değerlendirip, haklı bulan seçim kurulu, mazbatayı 2’nci olan Ahmet Kırtay’a verdi. Bunun üzerine İsa Karagöz’ün destekçileri, ikametgahının Kırtay’ın muhtarlığı döneminde değiştirildiği iddiasıyla karara tepki gösterdi. Mahallede karşı karşıya gelen Kırtay ve Karagöz’ün destekçileri, birbirine taş ve sopalarla saldırdı. İhbar üzerine gelen polis, havaya ateş açıp, biber gazı ve cop kullanarak kalabalığı dağıttı. Kavga ve polisin müdahale anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kavgaya karıştığı belirlenen çok sayıda kişi gözaltına alındı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar