Keçiören Belediyesi’nde Altınok afişleri indirildi

31 Mart yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından AK Parti Keçiören’i yıllar sonra CHP’ye kaptırdı. Keçiören Belediyesi’nin önünde toplanan CHP’li vatandaşlar seçim zaferini kutladı. Altınok’un afişleri ise vatandaşlar tarafından indirildi.

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerle demokrasi şöleni yaşadı. Yerel seçimlere birbirinden farklı partiler ve pek çok bağımsız aday girdi. Ocak ayından beri devam eden süreçte seçim çalışmalarını devam ettiren partiler ve adaylar, seçim gününe kadar çeşitli program, etkinlik ve mitinglerde halk ile buluştu. Halktan bir sonraki beş yıl için oy talep etti. Vatandaşlar ise adayların bu çağrılarına cevap vermek için sandık başına gitti. AK Parti, Keçiören’i yıllar sonra CHP’ye kaptırdı. Keçiören Belediyesi’nin önünde toplanan CHP’li vatandaşlar seçim zaferini kutladı. Altınok’un afişleri ise vatandaşlar tarafından indirildi.

Kesin olmayan sonuçlar göre Keçiören Belediyesini kazanan CHP seçmenleri, Keçiören Belediye binasında asılı olan Turgut Altınok afişlerini indirdi. Görüntüler Ankara'dasondakika hesabında paylaşılırken, yüzlerce kez izlendi

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar