İlksayfa'dan BİK Ankara'ya ziyaret

İlksayfa'dan BİK Ankara'ya ziyaret

www.gazeteilksayfa.com ekibi olarak, BİK Ankara Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube Müdürü Murat Yürekli, Şube Müdür Yardımcısı Engin Kaşdaş ve Şef Serhat Özer ile bir araya geldik.

www.gazeteilksayfa.com ekibi olarak, Basın İlan Kurumu Ankara Şubesi’ni ziyaret ederek, Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli, Şube Müdür Yardımcısı Engin Kaşdaş ve Şef Serhat Özer ile bir araya geldik. Genel Yayın Yönetmenimiz Fatih Akkaya öncülüğünde gerçekleşen ziyarette sitemizin muhabir, editör ve yazarları da bulundu.

bik2.jpg

KAZANIMLAR ELDE EDİLDİ

Samimi bir ortamda geçen görüşmede BİK Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli, yerel basının önemine vurgu yaparak, sitemize başarılar diledi.

BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ın destek ve koordinesinde devam eden yazılı basının dijitalleşmesi süreciyle internet haber sitelerinin önemli kazanımlar elde ettiğini, İletişim mezunu pek çok gencin istihdam imkanı bulduğunu belirten Yürekli, gazetecilerin hak ve imkanlarının daha da gelişeceğini umduğunu kaydetti.

bik1.jpg

GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİMİZİ YAZILI OLARAK SUNDUK

Resmi ilan hakkı olan bir internet haber sitesi olarak görüşmede, Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli’ye dijitalleşme sürecine ilişkin görüş ve önerilerimizi içeren bir rapor sunduk.

42771da5-ba44-4b26-983f-a5382294173d.jpgYürekli, “Yerel Basının Dijitalleşme Sürecinde Basın İlan Kurumu’nun Rolü” başlıklı raporumuzu alıp, detaylı inceleyeceğini ifade etti. Görüşmenin ardından hep birlikte hatıra fotoğrafa çekildi.

TAM KADRO YER ALDIK

BİK Ankara Şubesi’ni ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz Fatih Akkaya ile birlikte Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz İsa Orman, muhabir ve editörlerimiz Cemal Emre Kurt, Mikail Karaman, Göktürk Yılmaz, Bedirhan Şahin, İrfan Nurol Acar, Büşra Aköz, Cansu Demir, Eray Zobu, Rüveyda Aslıipek ile yazarlarımız Sümeyye Özcan ve Vahit Aldı yer aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.