İnşaat Caddeye Taştı

İnşaat Caddeye Taştı

Anafartalar Caddesi üzerinde yapılan bir inşaattan yola taşan malzemeler vatandaşlara zorluk oluşturuyor. Yola yayılan inşaat malzemelerine tepkili olan vatandaşlar bunların toplanması için yetkililerden çalışma bekliyor.

 

HAKAN ŞAHİN/ HABERVAKTİM

Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Dairesi Başkanlığı ‘Çıkrıkçılar Meydan Düzenlemesi ve Yeraltı Tuvaletleri Yapım İşi’ inşaatına malzeme taşımada ilginç bir yöntem kullanılıyor. Kaldırıma gelişigüzel konulan malzemeler buradan inşaata alınıyor. Özensiz şekilde kaldırımı işgal eden malzemeler vatandaşın geçiş yolunda engel oluşturuyor.

VATANDAŞA GEÇİT VERMİYOR

Anafartalar Caddesi’ndeki meydan düzenlemesi ve tuvalet yapımı inşaatında kullanılacak olan demirler inşaat sahasının karşısındaki kaldırıma bırakılıyor. Buradan inşaat ihtiyacı kadar demir alınıp kullanılırken kaldırım, kalan inşaat malzemeleri için depo gibi kullanılıyor. İnşaatın malzeme yıkma sahası haline gelmiş olan kaldırım vatandaşın işini zorlaştırıyor. Kaldırımdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar kaldırım boyunca uzanan demir engelini de aşmak zorunda kalıyor. Caddede kaldırım kenarına park edilen araçlar yayaların geçişini zorlaştırırken bir de buraya bırakılan inşaat demirleri ile vatandaşın hareket sahası iyice kısıtlanıyor. Gelişigüzel şekilde bırakılmış, kaldırımı boylu boyunca işgal eden demir parçaları herhangi bir kazaya sebebiyet verebilecek vaziyette bulunuyor. Metal saclarla çevrilmiş olan inşaat alanı dışındaki malzemeler için herhangi bir güvenlik önlemi alınmamış olması vatandaşlar açısından tehlike oluşturuyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.