İntihar ile gündemdeydi: Ünlü isimden açıklama geldi

İntihar ile gündemdeydi: Ünlü isimden açıklama geldi

Eski futbolcu Emre Aşık ile olan evliliğinin ardından yaşadığı olaylar neticesinde intihar açıklaması yaparak canına kast etmeye kalkışan Yağmur Sarnıç, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Sarnıç, sosyal medyadan yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı.

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, iki gün önce Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'ndeki evinde çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile intihar edeceğini duyurdu. Polis ekipleri, yapılan ihbar üzerine Sarnıç'ın fazla miktarda antidepresan ilacı kullanarak intihara teşebbüs ettiğini tespit etti.

“İYİYİM, MERAK ETMEYİN”

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Sarnıç, tedbir amaçlı olarak Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşanan olayların ardından Sarnıç, şu açıklamayı yaptı:

"İyiyim, merak etmeyin. Ben sadece kendimi atacağımı söyledim. Sinirlerim oldukça bozulmuştu ve duygusal karmaşa içindeydim. Sadece bir süre ilaç alarak uyumak ve kafamı toparlamak istedim. Ortaya çıkan durum beni şaşırttı. Endişelenmeyin, iyiyim. Ne kadar çok sevenim olduğunu fark etmemiştim. Sizi üzdüğüm için özür dilerim, ancak şu anda kimseyle konuşmak istemiyorum. Yalnız kalmak istiyorum, lütfen beni anlayın. Hepinizi seviyorum."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.