İş birliği sözü havada kalmadı

İş birliği sözü havada kalmadı

Altındağ'ın sorunlarına karşı bir gün önce işbirliği sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'yi makamında ağırladı. Yakınılan sorunlar jet hızıyla masaya yatırıldı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, geçtiğimiz pazar günü yapılan Ak Parti Altındağ İlçe Kongresi'nde bazı mahallelerinin Büyükşehir sorumluluğunda olmasından ötürü hizmet veremediklerini söylemiş, ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilçedeki sorunların işbirliği içerisinde çözüleceğinin sözünü vermişti. Gazetemiz konuyu "El Ele Çözüm" manşeti ile dünkü sayısında gündeme taşımıştı. 

TUNA VE TİRYAKİ BİR ARAYA GELDİ

_bar4001.jpg

Karşılıklı bu sözlerden bir gün sonra iki başkan ve kurmayları Altındağ'ın sorunlarını masaya yatırmak için jet hızıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanlık binasında yapılan uzun görüşmede Altındağ'da var olan sıkıntıları çözmek için önemli adımların atıldığı öğrenildi.  

"GÜZEL ŞEYLER OLACAK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki şu notu düştü: "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Tuna ile Altındağ'ı konuştuk. Uzun süren ve çok verimli geçen toplantıda Altındağ'ın geleceği için işbirliği içinde yapacağımız projelerimizi ele aldık. Allah'ın izniyle güzel şeyler olacak."

TİRYAKİ YAKINMIŞTI

Altındağ İlçe Başkanı Veysel Tiryaki, bir gün önce katıldığı ilçe kongresinde AK Parti'ye Altındağ'da oy kaybettirecek davranış içerisine belediye ve parti teşkilatı olarak girme lükslerinin olmadığının altını çizerek, Altındağ ilçe sınırlarında olmasına rağmen Melih Gökçek döneminde Büyükşehir'e bağlanan bazı mahallelere hizmet götürülmediğine dikkat çekmişti. Tiryaki  "Altındağ'ın her mahallesine hizmet götürmemiz lazım. Bundan önceki seçimlerde ilçe parti teşkilatımıza hangi mahallelerde oy kaybedeceğimizi tek tek söyledim.  Söylediğim mahallelerin tamamında AK Parti oy kaybetti. Bundan önceki yıllarda da bu mahallelere çivi çakılmadı. Hala çakılmadı diğer seçime de 1 yıl var. İş yapmazsak bu mahallelerde yine oy kaybedeceğiz" demişti. 

TUNA, İŞ BİRLİĞİ SÖZÜ VERMİŞTİ

Veysel Tiryaki'nin bu sözlerinin ardından kongrede kürsüye çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ele ele vererek tüm sorunların üstesinden geleceklerini belirterek şunları söylemişti: "Değerli belediye başkanımızın dertli olduğunu biliyorum. Değerli belediye başkanımızla inşallah bundan sonra el ele vererek bütün sorunlarımızı kısa süre içerisinde çözeceğimize inanıyorum. İş birliği içerisinde Altındağ'ımızın sorunlarını inşallah halledeceğiz. Çözümsüz sorunumuz yok. Ortak akılla doğru adımlarla bunların üstesinden geleceğiz. Değerli başkanım sen hiç endişe etme, rahat ol, o bazı problemler bundan sonra olmayacak. Başta hükümetimiz ve değerli milletvekillerimizin desteğiyle bu sorunlarla hep birlikte aşacağımıza inanıyorum."  

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.