İSKİLİPLİLER, KEÇİÖREN'E AKIN ETTİ

İSKİLİPLİLER, KEÇİÖREN'E AKIN ETTİ

İskilipgücü Spor Kulübü'ne destek amaçlı bir araya gelen onlarca İskilipli Keçiören'e akın etti. Siyasetçiler, yargı üyeleri ve bürokratlarda etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılara meşhur İskilip dolması ikram edildi.

İSKİLİPGÜCÜ'NE DESTEK

Onlarca İskilipliyi bir araya getiren gecede konuşan İskilipgücü Spor Başkanı Nihat Armutçu ilk olarak şehitlerimizi andı. Daha sonra kulüp faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Armutçu, İskiliğgücü'ne katkılarından dolayı Necdet Portakal ve Salih Şerbetçi'ye onursal başkanlık beratı verildi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

İskilipgücü Eğitim Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü tarafından 4'üncüsü organize edilen meşhur İskilip Dolması ikramlı organizasyon Keçiören'deki Estergon Kalesi'nde düzenlendi. En az bir günde pişerek hazırlanan İskilip dolması, katılımcılara ikram edildi.  

YOĞUN KATILIM

İskilip kültürünü tanıtmak ve spor kulübüne destek amaçlı gerçekleştirilen etkinliğe Anayasa Mahkemesi üyeleri Recep Kömürcü ve Hasan Tahsin Gökcan,  Yargıtay üyesi Hakan Yüksel Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zafer Ediş, Bartın'a vali olarak atanan eski Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, Keçiören Başkan Vekili Nihat Özçelik, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Ferhat Erdoğan, İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip Belediye Meclis üyeleri Nejat Keserci, Mehmet Derici, Murat Önder, ÇORSİAD Başkanı Veysel Tank, Vakıf 19 Vakfı'nın sözcüsü Alper Bilan, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, Keçiören Çorumlular Dernek Başkanı Fatih Erdoğan, Keçiören Çorumlular Derneği Başkan Yardımcısı Kazım Soner İmal, Gölbaşı Çorumlular Dernek Başkanı Osman Ulunç, Ankara PTT Baş Müdürü İsmail Çizikçi ve çok sayıda İskilipli katıldı. 
İSKİLİPGÜCÜ'NE DESTEK VERİLDİ

Onlarca İskilipliyi bir araya getiren gecede konuşan İskilipgücü Spor Başkanı Nihat Armutçu ilk olarak şehitlerimizi andı. Daha sonra kulüp faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Armutçu, İskiliğgücü'ne katkılarından dolayı Necdet Portakal ve Salih Şerbetçi'ye onursal başkanlık beratı verildi. Konuşmaların ardından kulüp yararına hediye çekiliş bileti satıldı. Geceye destek veren sponsorlara teşekkür edildi.

 

 


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.