İstanbul Çekmeköy’de üst üste 2 kaza

İstanbul Çekmeköy’de üst üste 2 kaza

İstanbul Çekmeköy, Kuzey Marmara otoyolunda seyir halinde olan TIR, önündeki hafriyat kamyonuna çarptı. Kaza sebebiyle oluşan trafikte karşı şeritte başka bir TIR palet yüklü kamyonla çarpıştı.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Çekmeköy Hüseyinli mevki Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana geldi. İddiaya göre; Ankara istikametinde ilerleyen Hüseyin Koç yönetimindeki TIR, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu önünde ilerleyen hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kaza nedeniyle bölgede yoğun trafik oluştuğu sırada, karşı şeritteki Sedat K. yönetimindeki TIR ile Ferhat Çelikkaya yönetimindeki palet yüklü kamyonet çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle TIR’ın kupası dorsesinden ayrıldı. İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Her iki kazada ölen ya da olmazken Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikametine uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekipleri yolun her iki yönünde de önlem aldı. Kazaya karışan araçlar vinç yardımıyla yoldan kaldırıldı. Araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.