İstanbul Mobilya Fuarı 2024 ne zaman? İstanbul Mobilya Fuarı hangi semtte? Mobilya Fuarına giriş ücretli mi?

İstanbul Mobilya Fuarı 2024 ne zaman? İstanbul Mobilya Fuarı hangi semtte? Mobilya Fuarına giriş ücretli mi?

Türkiye’nin pek çok şehrinden İstanbul’a gelen dev mobilya markalarının katılım sağladığı ‘İstanbul Mobilya Fuarı’ heyecanına çok az kaldı. Peki, İstanbul Mobilya Fuarı 2024 ne zaman? İstanbul Mobilya Fuarı hangi semtte? Mobilya Fuarına giriş ücretli mi?

Dünyanın hemen her ülkesinden misafirlerin ağırlandığı ve dev mobilya markalarının yolunun kesiştiği İstanbul Mobilya Fuarı heyecanına çok az bir süre kaldı. Kıtaları birleştiren fuar olarak adlandırılan mobilya fuarının ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu. MOS Fuarcılık A.Ş. ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ortaklığı ve Mobilya Dernekler Federasyonu’nun (MOSFED) katkılarıyla her yıl düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı, bu yılda meraklıları tarafından ilgiyle takip edilirken, fuar hakkında pek çok soru merak edilmeye başlandı. Fuarın ne zaman başlayıp ne zaman biteceğinden, fuarın nerede olduğundan fuarın ücretli olup olmadığına kadar soru işaretlerini gidermeye çalışan vatandaşlar, arama motorlarında çeşitli sorular soruyor. Peki, İstanbul Mobilya Fuarı 2024 ne zaman? İstanbul Mobilya Fuarı hangi semtte? Mobilya Fuarına giriş ücretli mi? Tüm detaylar haberimizde:

mobilya-fuari-1.jpg

İSTANBUL MOBİLYA FUARI 2024 NE ZAMAN?

Küresel bir fuar olma niteliği taşıyan ve kıtaları birleştiren fuar olarak adlandırılan Avrupa’nın en büyük mobilya fuar organizasyonu TÜYAP İstanbul Mobilya Fuarı, 23 Ocak Salı günü kapılarını ziyaretçilerine açacak. 28 Ocak Pazar gününe kadar sürecek olan organizasyonda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen dev mobilya markaları ürünlerini sergileyecek.

mobilya-fuari-3.jpg

İSTANBUL MOBİLYA FUARININ İÇERİĞİNDE NELER VAR?

İki fuar merkezinde aynı anda düzenlenecek olan Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı TÜYAP İstanbul Mobilya Fuarı’nda, farklı alanlardaki ürünler, dünyanın ve Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlere sergilenip beğenisine sunulacak. Düzenlenecek olan organizasyonda bebek-çocuk-genç odası mobilyalarından yatak ve bazalara, aksesuarlardan eğitim-ofis-okul mobilyalarına, bahçe mobilyalarından modern-modüler-lüks mobilyalara varıncaya kadar birçok ürün sergilenmiş olacak.

mobilya-fuari-4-001.jpg

FUARA GİRİŞLER ÜCRETLİ Mİ?

MOS Fuarcılık A.Ş. ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ortaklığı ve Mobilya Dernekler Federasyonu’nun (MOSFED) katkılarıyla her yıl düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi (IFM)’nde düzenlenecek. Fuara girişler ise ücretsiz olacak.

mobilya-fuari-5.jpg

SON YILLARDA REKORLAR KIRIYOR

Geçtiğimiz iki yıldır rekorlara imza atan İstanbul Mobilya Fuarı, 160’tan fazla ülkeden binlerce iş insanının ziyaretine uğramıştı. Toplamda 100 bin temsilcinin ilgiyle takip ettiği fuarda 3 milyar dolara yakın bir iş ortaklığı olanağı sağlandığı belirtiliyordu.

mobilya-fuari-6-001.jpg

BU YILKİ HEDEF GEÇEN YILIN ÜZERİNE ÇIKMAK

2022 yılında 4,7 milyar dolarlık ihracat yapan Türk mobilya sektörü, 2023 yılı için 6 milyar dolarlık ihracat rakamı hedefledi. Dünya mobilya ihracatında onuncu sıradan altıncı sıraya yükselen Türkiye'ye son yıllarda ciddi bir talep gelmeye başladı. 167 ülkede ciddi manada bilinen Türk mobilyası, 200 gümrük bölgesine yaptığı ihracat ile ülkemizin en çok ihracat yapan sektörleri arasında yer aldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.