İstanbul'da dev kaya tehlikesi: Mahalleli tedirgin

İstanbul'da dev kaya tehlikesi: Mahalleli tedirgin

İstanbul Maltepe’de yamaçta bulunan dev kayalar, çevrede bulunan mahalleliyi tedirgin ediyor. Kaya parçalarının sürekli koparak düştüğünü belirten insanlar çözüm bulunmasını istiyor.

İstanbul Maltepe’de dev kayanın dibinde oturan mahalleli durumdan rahatsız. Mahalle halkı sorunlarının çözülmesini istiyor.

“ÇOCUKLAR DIŞARIDA OYNAYAMIYOR”

Mahalle sakini Asiye Yüce, " 25- 30 senedir buradayız. Buradan kopuyor bazen yuvarlıyorlar taşları. Çocuklar dışarıda oynayamıyor. Benim evimin önüne düştü kaldırıp atıyoruz yapacak birşey yok. Belediyeye söyledik imza topladık Muhtar Bey'in de haberi var. Belediyenin ilgilenmesi gerekiyor. Bir şeyler yapılması gerekiyor. " dedi. Bir başka mahalle sakini ise, " Yuvarlandığı zaman çocuklar da yuvarlıyor aşağı kadar iniyor " dedi.

“ALACAĞIZ DİYORLAR KİMSE GELMİYOR”

Mahalle sakini Şerafet Karaca ise, "30 senedir buradayız. Bu kayaları gelip alacağız diyorlar. Kimse gelip almıyor. Birisi öldükten sonra mı gelip alınması lazım. Ölmeden olmuyor mu bu işler. Taş yukarıdan geldi vurdu bir arabaya. Depremde ne kadar etkili olur onu bilemeyiz. Tehlikeli sonuçta, alınması lazım. Almaya niyetlendiler sonra vazgeçtiler nedense." İfadelerini kullandı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.